Søk
Close this search box.

Enkel seier mot Harstad

Lørdag var det klart for kamp mot Harstad. Vi slo Harstad borte etter en tøff kamp der vi avgjorde på straffer. Vi satset på en ny seier nå, denne gang i ordinær tid.

Vi starter kampen i stort tempo og kjører delvis over bortelaget. Etter sju minutter sitter den første ballen i nettet, men fem minutter senere utlikner Harstad litt mot spillets gang. Vi tar kjapt over ledelsen igjen og øker ledelsen rett før første pause til 3-1.

Vi setter to raske mål i andre periode, men perioden er jevnere spillemessig enn den første. Allikevel scorer vi enda en gang i siste del av perioden og har en komfortabel ledelse etter to perioder, 6-1.

Tredje periode starter som den andre og vi scorer før minuttet har gått. Etter sju minutter utøker vi ledelsen før Harstad får redusere ca halvveis i perioden. Vi setter 9-2 rett før slutt i kampens eneste overtallsspill.

Dette var en sikker og solid seier som gjør at vi fortsatt har heng på både tredje- og fjerdeplassen på tabellen. Det blir en spennende og interessant avslutning av seriespillet før sluttspill står for døren.

Banens beste ble kåret til Christoffer Gjødalstuen.

Målpoeng Sharks: Christoffer Gjødalstuen 3+2, Imre Ødegård-Risbakken 1+3, Fredrik Gjødalstuen 2+0, Lasse Schie 1+1, Anders Øvereng 1+0, Patrick Hjemgård 1+0, Cato Glenge 0+1, Sivert Østerås 0+1.

Neste kamp for herrene er allerede i kveld, onsdag kl. 1930 mot serieleder Tunet i Skjeberghallen. Vel møtt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle