Søk
Close this search box.

Etterlengtet seier mot Slevik

Vi har ikke slått Slevik i ordinær spilletid i seriespill siden 26. oktober 2012. Den gangen vant vi 8-6 i Skjeberghallen i en sesong der Slevik vant alle de andre seriekampene bortsett fra denne. Av dagens spillere er det kun Lasse Schie som spilte i den kampen, han scoret også ett mål den gangen.

Kampen starter veldig forsiktig fra begge lag og det er få målsjanser i første halvdel av første periode. Litt over halvveis scorer vi kampens første mål før Slevik likegodt scorer tre ganger i løpet av to minutter på slutten av perioden. Slevik leder 3-1 etter første periode der vi ikke virker å være helt påskrudd.

I andre periode tar vi mer tak i ballen og reduserer til 3-2 tidlig i perioden. Kampen bølger litt fram og tilbake en periode selv om vi nok har mest ball og skaper mest sjanser. Men det er litt over halvveis i perioden som vi virkelig setter på turboen og scorer tre mål på to minutter, et par av målene er rett og slett vakre. Slevik reduserer til 4-5 kort tid etter våre tre mål. Dette blir også pauseresultatet.

Vi starter tredje periode forrykende og setter to mål på kun 14 sekunder tidlig i perioden. Slevik reduserer til 5-7 i overtall ca halvveis, men det tar ikke mer enn et par minutter før vi igjen scorer tre raske mål. Kampen ser ut til å være avgjort, men Slevik klarer å presse inn to reduseringsmål, men det blir kun trøstemål og vi vinner med solide 7-10. Greit å slippe et 10-årsjubileum for seier mot Slevik i seriespill! Vi vinner kampen fortjent og de to siste periodene er vi en klasse bedre enn Slevik. Dette var en god seier å ta med seg og veldig viktig i forhold til mulighetene til å bli både nr 3 og 4 på tabellen som gir hjemmebanefordel i sluttspillet.

Banens beste for vår del blir kåret til Imre Ødegård-Risbakken.

Målpoeng Sharks: Christoffer Gjødalstuen 3+1, Imre Ødegård-Risbakken 1+3, Fredrik Gjødalstuen 2+1, Patrick Hjemgård 2+0, Cato Glenge 1+1, Sivert Østerås 1+1 og Lasse Schie 0+2.

Neste kamp for herrelaget spilles lørdag 12. februar kl 1430 i Skjeberghallen. Motstander er Harstad. Vi ønsker velkommen til kamp!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle