Søk
Close this search box.

Første bortekamp mot Tunet, j13 blågruppe

Lørdag 23/9 drar et amputert j13 lag inn mot Høyenhallen med Tunet som motstander.
Vi er kun 3 innbyttere men bestemmer oss for å gjøre det beste vi kan.

1. Omgang drar igang og det er tydelig at Tunet tar styringa i denne kampen. Vi blir litt svake i markeringene våre, hvilket resulterer en omgang med 4-0 til Tunet.

2. Omgang tar vi tak i markeringene og tør å spille tøft. Jentene løfter seg massevis og blir litt ivrige i tillegg. Resultatet av dette er utvisning og straffe. Med et strålende målvaktsspill blir det selvfølgelig ikke mål på straffen. Jentene får nå prøve seg på boxplay, hvilket de klarer galant. Vi står imot godt og slipper ikke inn mål i boxplay. I denne omgang klarer Tunet kun å få til 1 mål, og vi begynner å få til en god del kontringer.

3. Omgang blir ganske lik den 2. Omgangen og vi får til enda fler kontringer. Også i denne omgangen får vi 2 utvisninger og 1 straffe imot oss. Jentene spiller tøft og får mange spilleminutter, de er ganske slitne nå, men de gir seg ikke og kjemper på til kampen er ferdig. Denne kampen gav oss mange nye erfaringer som boxplay, straffer, lagånd og spilleglede.

Kampens fokus i forkant:
1. pasninger innen laget med bekker som hjalp til i angrep.
2. Alle 5 må hjem og hjelpe til i forsvar.
3. Ha det gøy! En flott innsats av alle jentene og fantastisk målvaktspill.

 

Kampen ender 7-0 til tunet

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle