Søk
Close this search box.

Første kvartfinale endte med tap for A-laget

Kollisjon med Spartakamp og mange trofaste tilskuere opptatt med Tigers Cup gjorde sitt til at det var litt færre folk på tribunen fredag kveld enn vi håpet på før kampen, men samtlige som har tatt turen ser frem til å komme igang med sluttspillet!

Første periode starter med et brak da Fredrik skyter og scorer allerede etter 38 sekunder. Adam var imidlertid ikke lenge i paradis, for etter drøye minuttet utligner Tunet etter litt kløning fra vår side. Like etterpå får Tunet en tominutter for drøying(!). Vi gjennomfører et ok powerplay med mye bevegelighet, men kommer ikke nærmere enn et stolpeskudd fra Timmy. Deretter er det gjestene som tar ledelsen 1-2 da tiden står på ca 5 minutter. Så er det vår tur til å sone, da Sivert blir utvist. I dette overtallet benytter Tunet anledningen til å øke igjen og vi står på 1-3.  Vi begynner å ane uråd, men guttæne vil det annerledes. Kralik kriger inn en redusering til 2-3 i undertall, og trua kommer tilbake, det var et viktig mål. Det skjer mye resten av perioden også, men det viktigste er vår utligning til 3-3 da Hamrin går kjøkkenveien. Dermed står det 3-3 til første pause, etter en ganske jevn og spennende periode.

Andre periode starter på nøyaktig samme vis som første.. Fredrik setter 4-3 etter 23 sekunder, og Tunet utligner til 4-4 etter 1.46. Det er ganske jevnt spillemessig de første 5-6 minuttene, men da trykker Tunet ganske hardt på og får belønning i form av en ledelse 4-5 da klokka står på snaue 9 minutter. Deretter kommer vi tilbake og det jevner seg ut igjen både spillemessig og sjansemessig. Det hettar til litt på 13 minutter da vi har hatt noen harde sammenstøt mellom spillerne og det ender med en utvisning til hvert lag. Det er muligheter begge veier men keeperne er gode og det blir ikke flere mål i perioden. Lagene tar pause på stillingen 4-5.

Tredje starter utrolig nok også med et kjapt mål, men denne gang er det gjestene som scorer etter bare 20 sekunder.. 4-6. Så skulle dommerne gitt oss et overtall etter nærmere 4 minutter da Lasse utsettes for en stygg bentakling, den får vi ikke, og i stedet er det Tunet som scorer bare sekunder senere da de øker til 4-7. Etter 11 min reduserer vi til 5-7 i overtall og øyner et håp. Men det går ikke vår vei i kveld, for selv om vi kommer til mange muligheter så kommer det ikke flere mål. Vi plukker keeper i et overtall på slutten, og mister ballen… da må vi redde på streken og Tunet får straffe for at vi står i målgården. Det blir scoring og sluttresultatet fastsettes til 5-8.

Alt i alt en ok kamp av Sharks gutta, men Tunet var et lite hakk vassere i kveld. Neste match i kvartfinaleserien, som spilles best av fem, spilles mandag 19/3 i Høyenhallen.

LINKER:

Assisten: Tunet i føringen

Sarpsborg Arbeiderblad(+): Sarpsborg tap i første kvartfinale

VMG: Min historie om dagens batalje mellom Sarp og Tunet

Kampfakta: Sharks vs. Tunet

Sharks bestemann  i dag ble Tobias Brevik, vel fortjent!

Tobias Brevik

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle