Søk
Close this search box.

Fredrik Gjødalstuen tilbake i blått

Sharks har den store glede av å ønske Fredrik Gjødalstuen, 21, velkommen tilbake i verdens vakreste blå drakt.

Fredrik har spilt en sesong hos vår rival Greåker, men har nå bestemt seg for å returnere til moderklubben Sarpsborg IBK. Han har spilt hele sin karriere i Sharks bortsett fra en kort periode i Sverige i SSL-klubben FC Helsingborg.

Fredrik er en rutinert spiller på elitenivå og debuterte på A-laget allerede som 15-åring i 2015. Han har spilt landskamper for både junior- og seniorlandslag og er en notorisk poengspiller som allerede ligger høyt på listene over mest mål og målpoeng i Sharks gjennom alle tider. Fredrik har spilt 123 kamper på A-laget i klubben og har gjort ikke mindre enn 128 mål (11. plass i klubben gjennom tidene) og 238 målpoeng (9. plass i klubben gjennom tidene), det utgjør nesten 2 målpoeng i snitt pr. kamp. Etter vår mening vil Fredrik kunne klatre langt oppover listene, kanskje helt til topps en gang i framtiden? Det skal dog nevnes at han fortsatt har et stykke helt til topps, listen toppes av Johan Larsson med hele 602 målpoeng, Ketil Kristiansen med 574 målpoeng og Jon Esben Skaug med 548 målpoeng.

Vi er veldig glad for at Fredrik er tilbake i klubben han hører hjemme og gleder oss til å følge både spiller og klubb neste sesong.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle