G12, Fredrikstad rød mot Blåhaiene

A-laget gikk på en smell mot Grei, tap 7-6
18. januar 2017
G12, Blåhaiene mot Slevik
21. januar 2017

I dagens første kamp for blått lag, møter vi Fredrikstad rød. Det tar lang tid før noen av lagene får nettkjenning, først 8:59 skjer det noe, Mathias gjør jobben alene og setter sitt første av fire i denne kampen. Det går lang tid før det blir mål igjen. På 15:17 snapper Tim opp ballen og setter ballen i målet. Tim jobber hardt og får et velfortjent mål. Mathias setter to til før pause og Fredrikstad avslutter perioden med sitt første på 18:41. Det står da 1-4 etter første periode. Vi har godt spill bak, men sliter med gode overganger fremover.

Nicolai R åpner målprotokollen i andre etter en pasning fra Mathias. Fredrikstad reduserer bare minuttet etter. Mathias blir spilt opp av Magnus og setter sitt fjerde i denne kampen på 08:40 ut i andre. Etter dette blir det mye «klabb og babb» for Blåhaiene. Det blir lite bevegelse, for mye løping med ball og alt for lite spill. Vi drar på oss en utvisning på 09:23, den rir vi godt av.

Ingen kjempegod kamp av Blåhaiene. Selv om vi har flest mål i målprotokollen, er ikke trenerteamet 100%  fornøyde. Det er mye bra, Peter i mål tar stadig nye skritt som keeper, Tim jobber som en helt og det er bra spill og kontroll bak. Ingen tvil om at vi må trene på å spille ball og bevege oss når vi ikke har ball. Da er det 15 min. Til neste kamp mot Slevik.

Resultat: 2-6(1-4)(1-2)