Søk
Close this search box.

G12, Sommeravslutning 19.06.2017

Da er det den tiden av året, sommerferien nærmer seg med stormskritt og det er på tide å avslutte innebandysesongen. Nå er det jo slik at vi stiller med to årskull i innebandy. Det betyr at noen forlater(04 kullet) G12 og nye(06 kullet) kommer til. Alltid litt vemodig å si adjø for ett år.

Vi tok avslutningen på Glengshølen i år. Et meget godt valg, her er det mange muligheter. Det ble grilling, quiz, svampkasting, sparkesykkelbonanza, foreldre mot barn kamp i fotball m.m.


Gode grillmuligheter på Glengshølen.

Etter at pølser og burgere var fortært var det klart for aktiviteter.


Svampkasting var en av favorittaktivitetene. Her er det en skikkelig «bulls eye». Midt i fleisen!

Etter en lett fotballkamp hvor de voksne «grusa» guttungene (endelig fikk de revansjert det knepne tapet i foreldre mot barn kampen i innebandy i vinter) var det tid for utdeling av statuett og diplom for bestått teknikkmerke. Vi har adoptert Svenskenes system og jobbet med dette på noen treninger. Alle har klart det grønne teknikkmerket. Gratulerer!

  
Utdeling av statuett for 2016/17 sesongen og diplom for grønt teknikkmerke.

Trenerteamet benytter anledningen til å takke alle som bidro med både til at dette ble en flott avslutning. En ekstra stor klem til Anita!

Hilsen

Ståle, Ole Anders, Thomas og Jørgen

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle