Søk
Close this search box.

G14, Sarpsborg HVIT – Hvaler

Ref Sarpsborg HVIT – Hvaler: Res 8-2

Vi starter kampen (som på mandag) i «feriemodus». Hvor det er Hvaler som har de største mulighetene med blandt annet et skudd i stanga. Vi har bevisst gitt gutta helt innebandyfri i jula for at de skal kjenne et ordentlig sug etter å komme igang igjen. Lyssta, iveren, energien og trøkket var der, men det var litt avventende og unøyaktig.
Jo lenger ut i kampen vi kom, jo bedre ble også kvaliteten på det vi gjorde. Gutta jobber og står på gjennom alle 3 periodene og drar i land en trygg og god seier. Vi har en del morsomt spill og noen fine mål som er veldig godt å ta med seg når vi nå skal reise til Sverige.

Eneste skår i gleden kom når det var igjen ca 1 min av kampen da Christoffer Gjødalstuen tråkket over. Men med god pleie fra mor og far i kveld / natt, samt god behandling av vår egen «Snåsamann» (Ole Petter Sandtangen) i morgen, så er nok nr 69 klar til dyst.

Pål / Ketil / Ole Petter

img_1050

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle