G14, Snipp snapp snute så var Gothia eventyret ute (snufs)
7. januar 2017
G10: Prikket krysset i nye seire
8. januar 2017

I Gothia Innebandycup har gutta fra 98 og 99 kullet hatt mange oppturer de siste årene, men i årets utgave av turneringen var det litt «stang ut».

I gruppespillet startet vi på torsdag mot Stenungsund. Gutta havnet tidlig bakpå med 0-2, men etter ca 10 minutter våkner vi og utligner til 2-2 og siden tar vi ledelsen 3-2. Det er jevnt hele veien men svenskene har mer flyt og klarer å slå oss 3-4 når kampen er over og målene telles opp. Et surt tap! Våre mål: Martin Rogne (Magnus Jarberg), Jonas Hansen (Mario Berntsen) og Sander Raab Owren (Fredrik Gjødalstuen).

Andre kamp sent torsdag kveld spilles mot Höllviken, som gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og vant med full pott. Vi tapte denne kampen med klare 4-0, og var ett skritt bak i de fleste dueller og nærkamper.

Fredag spiller vi første kamp mot CL98IC. Dette var et lag som spilte «gris», og det var en skikkelig tøff batalje med antydninger til stygt spill. Våre haier kriget og stod sammen som et LAG, og sikret seg en sterk 4-2 seier. Våre mål: Mario Berntsen, Magnus Jarberg (Fredrik Gjødalstuen), Sander Raab Owren (str) og Martin Rogne.

Senere på fredagskvelden stod siste gruppespillkamp for tur, og motstander var FBC Lerum. Denne kampen var jevn hele veien, men svenskene hadde litt mer flyt og vant med 2-1 over oss. Nok et surt tap er et faktum… Vårt mål ble satt inn av Sander Raab Owren på straffe.

Dermed endte guttane på fjerde plass i gruppespillet. Noe skuffende resultatmessig, men spillemessig var dette bedre enn det ser ut til «på papiret». Mye bra prestasjoner gjennom gruppespillet!

Tabell gruppe 6 Gothia Cup 2017 – G18

Da ble det B-sluttspill og kamp på lørdag mot Tygriket. Her var vi spillemessig minst like gode som dem, men kampen ble dessverre ødelagt for vår del. Vi liker ikke å skylde på dommerne, men det kan ikke unngås denne gang. Alle tåler en dommerfeil i ny og ne, men her gikk det meste mot oss, og det føltes veldig urettferdig… vi følte oss rett og slett bortdømt! Alle detaljer kan ikke nevnes her, men det var ille…

Kampen endte med tap 2-5, hvor det siste ble satt inn i åpent mål fordi vi tok ut Christoffer av målet til fordel for en ekstra utespiller i jakten på utligning. Våre mål: Jørgen Nordahl (Sander Raab Owren) og Sander Raab Owren (Fredrik Gjødalstuen).

Alt i alt en godt gjennomført turnering spillemessig, selv om resultatene ikke ser like bra ut dette året. Ingen store tap og jevnspilte kamper hele veien.