Søk
Close this search box.

G19 Elite, Sarpsborg vs Fredrikstad 15.01.2019

Skulle vi klare å revansjere det sure tomålstapet på bortebane? Kampen var veldig jevn, det går over 19 min. (!) før noen får til en nettkjenning. Dessverre var det Fredrikstad som var først ute.

Perioderesultat: 0-1

Andre periode startet med at vi utlignet allerede etter ett minutt ved Fredrik Gjødalstuen med pasning fra Tobias Bolstad Brevik. I resten av andre omgang svingte kampen frem og tilbake, Fredrikstad er de som puttet først hver gang, så vi kom aldri opp i noen ledelse. Det stod 3-3 etter endt 2e omgang. Så det positive var at vi vant omgangen.

Perioderesultat: 3-2

I tredje omgang var det vi som ville mest. På 07:05 gjør Sivert Østerås jobben alene og puttet målet som gjorde at vi ledet for første gang i kampen. Det gikk ikke mange minuttene før Fredrikstad utlignet igjen. Det gjenstod kun syv min. av kampen og det begynte å bli litt hardere spill i kampen og litte varmere rundt benkene. På 17:29 spiller Jørgen Nordahl opp Fredrik Gjødalstuen som skyter ett knallhardt skudd så langt opp i krysset som er mulig på første stolpe. Der var det et lite hull. Nok en gang tok vi ledelsen i kampen og det holdt helt inn!

Perioderesultat: 2-1

Det betyr at vi også vant tredje omgang og kampen. Kampen får bestått som et lokaloppgjør, riktignok uten noen utvisninger. I så jevne kamper betyr det ofte det er en stor sjanse for bakovermål og tapte viktige poeng i serien. Begge lag spilte disiplinert og god innebandy.

Kampresultat: 5-4 (0-1)(3-2)(2-1)

Poeng: Fredrik Gjødalstuen 2+1 | Jørgen Nordahl 1+1 | Endre Korsund 0+1 | Sivert Østerås 1+0 | Tobias Bolstad Brevik 0+1 | Jesper Korneliussen 1+0

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle