Søk
Close this search box.

G19 Elite. Surt tap for Fredrikstad

Disse kampene er alltid spennende og har nerve. Kampen i går var intet unntak, men det tok over to perioder før vi våknet skikkelig. Det var da vi skjønte at vi måtte ha avslutninger, for i det hele tatt å få målsjanser, De to første periodene har vi lite avslutninger på mål, bare 5 i første. Og siden vi ikke har full uttelling på sjansene våre, blir det dårlig med mål også. Fredrikstad leder 1-0 etter de to første periodene, hvor vi har overtaket i banespillet, føler vi. Men vi har ikke helt den flyten vi ønsker i spillet.

I 3.periode, kan man si at vi våkner, for da kommer avslutningene på mål, men da leder de andre allerede 3-0, når vi reduserer. Men selv om vi kjemper oss inn i kampen, klarer vi ikke holde unna for motstanderen. De er langt heldigere med avslutningene enn vi er, for vi har vel en 5-6  100%-sjanser som vi brenner, mens de setter sine. Vi kommer nærme i målprotokollen, men ikke nærme nok. Kampen ender 6-4 til de andre. Men det var bra trøkk i oss i siste periode, og vi skaper masse sjanser og har ballen mest.

Poeng: #71 Sjur 2+0, #72 Tobias 1+1, #61 Fredrik 0+2

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle