Søk
Close this search box.

G19 seier over Sveiva

Skulle vi klare å revansjere det sure et målstapet på bortebane? Kampen var veldig jevn, det går over 3 min. (!)  i andre periode før  Henrik Leinum lurer et skudd forbi keepern til Sveiva med pasning fra Patrick Olsen. Patrick spilte sin siste kamp for Sharks for en stund siden han begynner på skole i Sandefjord området. Takk for det du har bidratt med i klubben i disse årene. Håper vi ser deg igjen når du er ferdig med skolen.

På 16.28 i andre periode  utlignet Sveiva. I første og andre omgang svingte kampen frem og tilbake, stort tempo og høyt testeronnivå. Tydelig at begge lag har litt å ta igjen fra forrige kamp. Dommerne snakket med begge lags kapteiner med å roe ned nivået opptil flere ganger. Men det ble ikke flere en 2 min pr. lag til slutt.

Perioderesultat: 1-1

I tredje omgang var det vi som ville mest. På 01:54 gjør Tobias Holm-Gabler jobben alene og puttet målet som gjorde at vi ledet for andre gang i kampen. Etter 7:12 treffer Imre Ødegård-Risbakken mål etter pasning fra Tobias Holm-Gabler.  På slutten begynte å bli enda hardere spill og varmere rundt benkene. Ble litt tumulter etter at kampen, men trenerer ryddet opp på en grei måte.

Perioderesultat: 2-0

Det betyr at vi også vant tredje omgang og kampen. Kampen besto av to lag som ville vinne og ha et høyt tempo. I så jevne kamper betyr det ofte det er en stor sjanse for bakovermål og tapte viktige poeng i serien, men denne gangen var det bra bakover.  Begge lag spilte disiplinert og god innebandy men til tider litt over grensa.

Kampresultat: 3-1 (0-0)(1-1)(2-0)

Poeng: Tobias Holm-Gabler 1+1 | Henrik Leinum 1+0 | Patrick Olsen 0+1 | Imre Ødegård-Risbakken 1+0

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle