Søk
Close this search box.

G19, Slevik vs Sharks 5-11

Lørdag tok G19 turen til Gressvikhallen for sesongens nest siste seriekamp. Vi manglet flere sentrale spillere, så det var litt spennende om laget skulle klare å følge opp seieren på hjemmebane tidligere i sesongen.

Kampen starter på verst tenkelige måte med at vertene setter 1-0 allerede etter 25 sekunder… Men vi lar oss ikke påvirke og utligner til 1-1 etter 1.54 gjennom Håkon Henriksen på pass fra Magnus Jarberg. Det er Sharks som styrer det meste spillemessig men Slevik tar på nytt ledelsen på en kontring etter 5.47.

Så følger vakkert spill som resulterer i ny utligning. Magnus setter 2-2 på pass fra Tobias Brevik etter 7.22. Vi styrer det meste som skjer på banen men Slevik er giftige når de får muligheten. Helt på slutten setter de 3-2 på et utagbart skudd helt oppe i krysset.

Andre periode starter med stolpeskudd for oss og total dominans i banespillet. Etter halvspilt periode har vi fortsatt ikke fått utligningen, til tross for massivt press mot hjemmelagets mål.

Etter 12.20 kommer endelig utligningen på et frislag hvor Tobias pirker ballen til Ola Thomas Haglund. Ola kliner til som bare han kan, og keeper hører bare vinden suse og vi har 3-3.

Så tar vi ledelsen på tiden 13.59 ved Tobias, som tar ballen fra en Slevik spiller og setter den til 3-4! Vel fortjent ledelse. Tempoet daler litt mot slutten av perioden, men vi har kontroll, vinner perioden 1-2 og går til pause med ledelse på 3-4.

I tredje periode tar vi kommandoen direkte og scorer et av årets vakreste mål. Håkon og Magnus presser på og vinner ballen, Magnus tar ballen med bak mål og slår en strøken piruettpasning inn foran målet hvor Tobias kommer i full fart og får ballen rett på bladet, pang opp i nettaket til 3-5.

Selv om vi dominerer fullstendig så henger Slevik med i målprotokollen, og etter en feil i offensiv sone kommer de med redusering igjen og det står 4-5. Men vi maler på, og øker til 4-6 på tiden 8.36 ved Magnus assistert av Håkon. Nydelig pass fra bak mål og direkte skudd!

Det samme skjer etter 12.33 hvor Magnus kjører på og sender ballen fra bak målet til Håkon som kliner den rett i vinkelen, helt utagbart for keeper. Vi har 4-7.

Jørgen Nordahl tar saken i egne hender på tiden 14.59, snapper ballen, tar to sjumilssteg og setter skuddet under keeper til 4-8. Men så reduserer hjemmelaget ett minutt senere til 5-8 når vi ikke klarer å få vekk ballen fra egen sone. Jørgen liker ikke det, og slenger i vei et skudd like etterpå som sniker seg inn til 5-9 på en styring av en Slevik spiller.

På 16.59 har hjemmelaget tatt ut keeper, uvisst hvorfor, så da passer Magnus på å sette ytterligere to mål slik at vi nå leder 5-11…

Kampen slutter med resultatet 5-11, og det var enveiskjøring. Utrolig bra gjennomført av gutta!

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle