G16 Sarpsborg Sharks – Greåker II Res. 5-2
4. desember 2017
Fem spillere fra Sharks tatt ut til samling med A-landslaget
5. desember 2017

Som suveren serieleder skulle Sharks G19 få besøk av Fredrikstad til lokaloppgjør mandag kveld.

Athinan Sa-ard Hansen gjorde comeback i denne kampen etter tre sesonger med kun fokus på fotball, og Ådne Øvereng debuterte for G19 i sin nye klubb. Hjertelig velkommen til begge to!

Det var et visst favorittstempel på Sharks, men vi vet at Fredrikstad også har mange gode unge gutter på sitt lag. På en god dag hvor vi holder vårt høyeste nivå, så bør vi ha store muligheter til å vinne komfortabelt.

Det skjedde ikke… Fredrikstad klarte å få kampen inn i et mønster som passet dem, og de kontret mye på oss. For vår del ble det litt rotete spill og en del forsøk på soloprestasjoner. Det virket også som tempoet til tider ble litt for høyt i forhold til ferdighetene…

Vi ledet 2-1 etter første periode, men gjestene vant 1-3 i andre og ledet altså 3-4 før tredje og avgjørende periode.

Først i denne perioden våknet gutta og begynte å få litt «dreisen» på sitt eget spill. Vi vinner overbevisende 3-0 i siste, og kampen med sifrene 6-4. Vi kjører på tre fulle femmere hele kampen og alle gutta legger ned en stor innsats! Så til slutt gikk det jo bra, og gutta er fortsatt ubeseiret i G19 eliteserie!

Jørgen Nordahl ble tremålsscorer i kampen, og hadde vi kåret banens beste i våre kamper… da ville han vært en het kandidat.

Jørgen Nordahl

Vil også trekke frem keeper Christoffer Mellegård Andersen som hadde flere viktige redninger. Chris spilte til tross for sykdom i dag, og heldigvis gikk det fint 🙂

Christoffer Mellegård Andersen

KAMPFAKTA: G19 Sharks vs Fredrikstad