Søk
Close this search box.

G19 vant til slutt mot Sveiva

Siste seriekamp denne sesongen for G19 søndag, da vi reiste til Rommenhallen for å spille mot Sveiva.

Gutta spiller godt fra start, og vi ser skjerpa ut.  Likevel er det Sveiva som setter første ballen etter ca åtte minutter fordi vi ikke er besluttsomme nok. Vi har mange muligheter til mål, men ikke før det har gått drøye 14 minutter så får vi utligningen. Flott mål hvor Sander spiller til Sivert som klinker den inn. Vi rekker imidlertid ikke «få satt oss» før Sveiva igjen tar ledelsen 2-1, noe som blir resultatet til pause.

I andre periode spiller vi også bra, men fortsetter å sløse med sjansene… Ikke før det har gått 17.40 av perioden klarer vi å utligne til 2-2 gjennom Fredrik. Utrolig nok så svarer Sveiva enda en gang umiddelbart, og tar på ny ledelsen 18 sekunder senere. Dermed står det 3-2 til hjemmelaget før tredje.

Vi prøver å gå litt ned på folk i siste, og satser hardt på seier. Etter ti minutter er Fredrik der igjen og setter utligningen til 3-3, nå virker det mulig å dra dette i land. Vi spiller oss frem til store sjanser gjennom hele kampen men sliter med uttellingen. Nå koker det litt i hodet på noen og enhver utpå der, men Fredrik er forskjellen nok engang da han jobber sinnsykt i rundvantet, kommer seg fri og serverer Sjur som kommer i hundre omtrent vannrett med en mann hengende på ryggen. Fredrik sender pasningen og Sjur får den midt på bladet, Mål! Endelig er vi i føringen, 3-4, og vi føler det er fortjent.

Ledelsen holder kampen ut, og seriespillet er over for denne sesongen. Nå gleder vi oss til NM i april.

KAMPFAKTA: G19-Sveiva vs Sharks

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle