God innsats av Sharks på Vikingen 2021

Treningskamp for herrer elite i Skjeberghallen søndag
27. august 2021
Årets første treningskamp for damer elite
30. august 2021

Helgen 14. og 15. august gikk Vikingen av stabelen for landslagene til herre, damer, junior herrer og junior damer. Samlingen foregikk på Jessheim.

Fra vårt herrelag deltok Patrick Hjemgård, Fredrik Gjødalstuen og Sivert Østerås. Sivert Østerås var ikke snauere enn at han ble årets vinner av Vikingen for herrelandslaget. Han satte rekorder i to øvelser, CMJ (spenstøvelse) og kassehopp. Ikke nok med det, men Sivert vant hele 6 av 8 øvelser og ble nr. 2 i en øvelse, helt overlegen med andre ord. Vi gratulerer så mye. Det var også god innsats av våre to andre representanter Patrick og Fredrik.

 

 

I junior damer hadde Sharks to representanter, Margrethe Grønli og Tuva Marie Aube Heines. Begge gjorde en god innsats og Margrethe slo også til med bronseplass i Vikingen totalt. Vi gratulerer! Vinner av Vikingen for junior dame ble Line Trandum Terjesen fra Tunet.

I junior herre hadde Sharks fire representanter, Harald V. Olsen, Markus Flåt, Sander Jacobsen og Magnus Wiig. Alle våre representanter gjorde etter rapportene en god innsats. Vinner av Vikingen for herrer junior ble Herman Wathne fra Sandnes.

 

For damer elite var det ingen spillere fra Sharks som deltok. Vinner av Vikingen for damelandslaget ble Emma Søreng Lunde fra Grei.