Søk
Close this search box.

Grei seier mot Fredrikstad

Lørdag var det klart for returkamp mot naborival Fredrikstad. I bortekampen i høst vant vi komfortabelt 3-8 i Rolvsøyhallen. Fredrikstad lå før kampen på den åttende og siste sluttspillplassen mens vi lå på en trygg femteplass.

 

Vi starter kampen best og setter to mål før det har gått ni minutter. Da tar Fredrikstad time-out som gir resultat med en scoring rett etter. Kun knappe to minutter etter reduseringen gjør en Fredrikstadspiller en stor personlig feil som vi straffer umiddelbart. Vi rekker også å sette enda et mål før perioden ebber ut med 4-1 etter første periode.

 

Andre periode er det vi som styrer det meste av spillet og har mest ball, men vi er ineffektive og klarer ikke å score mål. Det gjør derimot bortelaget to ganger, det siste målet blir scoret med kun fem sekunder igjen av perioden. Et psykologisk viktig mål som gjør matchen helt åpen før siste periode. Stillingen er 4-3 etter andre periode.

 

Vi kontrollerer store deler av siste periode og avgjør med to scoringer etter ca 12 og 15 minutter. Fredrikstad tar ut keeper de siste minuttene, men er ikke spesielt farlige. Det er vi som skaper sjansene og burde satt flere mål. Men kampen ebber ut med 6-3 og vi vinner en fortjent hjemmeseier.

Banens beste Sharks: # 16 Mario A. Berntsen Thornquist.

 

Poeng Sharks: # 61 Fredrik Gjødalstuen 2+1, # 75 Lasse S. Schie 0+2, # 88 Emil Skog 1+1, # 16 Mario A. Berntsen Thornquist 1+0, # 21 Samuel Magnusson 1+0, # 24 Jørgen Nordahl 1+0 og # 39 Tobias B. Brevik 0+1.

 

Neste kamp for herrelaget er søndag 23. februar kl. 1800 borte mot Sveiva i Rommenhallen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle