Søk
Close this search box.

Grei skuring for A-laget

Lørdag formiddag var A-laget på tur til Apalløkkahallen for å møte bunnlaget Grei.

Vi har med en debutant i dag, svenske Christian Pedersen, som har kommet til oss nå i januar fra Trygg/Lade i Trondheim. Vi stiller uten Jelsnes i mål denne gang, men back-up, og alltid trofaste, Mathias Kristiansen gjør en god kamp!

Christian Pedersen debuterte i den norske eliteserien mot Grei

 

Mathias Kristiansen vikarierte for Jelsnes mot Grei

I første periode kjører vi fullstendig over hjemmelaget, og går til pause med ledelsen 1-7, men det det kunne vært mye mer. Alle tre rekkene parkerer i motstanderens sone i hvert bytt, men det er litt ulik flyt i spillet. Vi har sju ulike målscorere: Sander, Jonas, Hjemgård, Tobbe, Fredrik, Sivert (hans første mål på A-laget) og Sammi.

Andre periode er litt mer urytmisk og med mindre finspill enn i første. Vi har kontroll spillemessig men det er litt «Hawaii»…Grei har scora to mål før vi får nettkjenning, noe som skjer først etter 16 minutter ved Lasse. Så setter Kralik sitt første mål for Sharks rett før pause. Dermed ender perioden 2-2 og vi leder 3-9 før siste.

I tredje våkner vi skikkelig og setter fem mål før det har gått drøye ni minutter. Målene fortsetter å renne inn, og perioden ender 3-9 slik at sluttresultatet blir 6-18. Mange forskjellige målgjørere nå også, blant annet Martin Ludvigsen som setter sitt første mål på A-laget.

Det som også kan nevnes er arrangementet, eller mangel på sådant… hvis vi skrøt av Tunet sitt arrangement for et par uker siden så kan vi gjøre det motsatte nå. Dette var dårlige saker og ikke eliteserien verdig. Det meste av de tingene som skaper en ramme rundt kampene manglet i Apalløkka i dag…

Sander kåres til vår bestemann.

Sander Owren fikk bestemannspremien

LINKER:

Kampfakta: Grei vs. Sharks 6-18

Assisten: Målfest i Apalløkkahallen

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sharks hold målfest under bortekamp

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle