Søk
Close this search box.

Herrenes A-lag ryker mot Greåker i et tett og hett lokalderby.

Kampen starter roligere enn hva de 412 tilskuerne hadde forventet i dette lokalderbyet. Bortelaget er det som har ball mest, men Sharks er langt fra ufarlige. Det produseres flere gode muligheter fra begge lag, men det er bortelaget som får hull på byllen først. Da har halve perioden gått, og vi har akkurat ridd av en 2 minutter. Greåker scorer nummer to kort tid etterpå. Dessverre så gir vi bort mål på personlige feil….igjen.

2. periode er ganske jevnspilt den også, men det er bortelaget som ligger foran i protokollen til siste pause. Også her blir vi kontret ofte på, etter balltap eller feil. Men vi er gode på å nullstille og krige på videre. Stillingen er 3-5 før siste periode.

I siste skjer det. Da øker tempoet og dramatikken, og vi får et skikkelig derby. Etter at bortelaget øker sin ledelse tidlig i perioden, kommer vi heroisk tilbake. Og midtveis er det likt! 6-6. Dessverre putter Greåker to, før vi reduserer til 7-8, når det står igjen 5 minutter. Det er jevnt, hardt og spennende. Vi tar ut keeper med et par minutter igjen og produserer flere fete sjanser. Men dessverre får vi ikke uttelling. Kampen ender 7-8. En meget bra kamp fra oss, med tanke på at gjestene på papiret og tabellen er det beste laget.

Det må nevnes at 1.rekka var særdeles gode i siste periode under opphentingen

BB Sharks: #21 Samuel Magnusson

Det var mye folk som møtte opp på gratiskampen
Sharks jager utligningen på slutten av kampen

 

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle