Patrick Hjemgård har skrevet under på ny kontrakt med Sharks
29. november 2016
G14, Greåker Rød – Sarpsborg Hvit
3. desember 2016

Kongstenhallen

Torsdag kveld reiste Herrer 3 til Kongstenhallen for å måle krefter med Kongsten. Flere sentrale spillere manglet, men de som møtte opp trøkka skikkelig til fra start! Dette trengte vi etter at kampen sist lørdag mot Halden 2, som endte med tap 4-10. Den kampen ble flyttet til et ugunstig tidspunkt for alle familiefedrene på laget så vi var sterkt underbemannet, og kun sju mann kunne bidra. I dag var vi igjen 15 mann og da blir det litt lettere å holde ut i 3 x 20 minutter…

Første periode starter i et «vanvittig høyt tempo» og de gamle herrene kjører kampen nesten som i powerplay mot hjemmelagets mål. Etter 6.23 sitter 1-0, og det er Vidar Jarberg som klinker ballen i nettaket etter en flott pasning fra Skjalg Søby. Skjalg øker til 2-0 på pasning fra Fredrik Svendsen like etterpå, på tiden 8.54.

Vi kjører fortsatt kampen og 3-0 kommer ved Thomas Langsholt etter 9.14. Atle Wallin, som er kaptein for dagen, får assisten. Atle setter også opp 4-0 målet som Vidar pirker inn etter 13 minutter. Første periode ender 4-0 til haiene etter overlegent bra spill…

Andre periode var rake motsatsen til første, og vi faller helt sammen. Kongsten vinner perioden 3-0, og vi brenner de sjansene vi får. Typisk «nå har vi vunnet» holdning sniker seg inn og det er aldri bra.

Kaptein Atle og vikarierende coach Stian Berntsen tar tak i pausen og justerer med sterke formaninger om hvordan vi skal spille. Lydhøre som spillerne er så gjør vi som vi får beskjed om, og starter perioden med samme gode spill som i første periode. Likevel er det Kongsten som utligner til 4-4 etter 6 minutter. Tre minutter senere, på tiden 9 minutter blank sitter også 5-4 til vertene. Dette er jo tungt for oss siden vi er det førende laget spillemessig. Men vi får etter hvert uttelling, og utligner til 5-5 når tiden står på 12.45. Det er Vidar, tidligere assistkonge (ref Thormod Høydahl) som setter sitt tredje mål for dagen etter fremspill fra Langsholt. Tiden står på 12.45.

Dette gir oss troen tilbake på at vi faktisk er det beste laget, og supercoach Berntsen bidrar med en timeout etter 13.19 hvor han gjør noen grep. Vi trøkker fortsatt på med full tyngde og Langsholt scorer kjapt etter timeouten på pass fra Atle. Tid 14.11. Vårt siste mål settes inn av Dan Thomas Olsen etter 15.27 i undertall uten assistanse.

Oppsummert så spiller vi to fantastisk gode perioder, men midtperioden er elendig…

KAMPFAKTA:

Sluttresultat 5-7

Perioderesultat 0-4, 3-0, 2-3.

Poeng: Skjalg 1+1, Vidar 3+0, Atle 0+3, Langsholt 2+1, Dan Thomas 1+0, Svendsen 0+1.

Utvisninger: Sharks 2 x 2 min, Kongsten 1 x 2 min.

Dommere: Per Thomas Hansen og Per Christian Westreng, meget gode.

Tilskuere: 2 (Walther Lyngwa og en til)

Stjerner utdelt av Berntsen:

*** Vidar Jarberg

** Skjalg Søby

* Atle Wallin

(Fotograf lagbilde: Walther Lyngwa)