Herrer Elite, Greåker Bulldogs vs Sarpsborg Sharks 20.01.2019

G19 Elite, Sarpsborg vs Fredrikstad 15.01.2019
20. januar 2019
Nytt tap i Oslo for damene
21. januar 2019

Da var det tid for derby igjen. Greåker har favorittstempelet, men kampene mellom lagene pleier å leve sitt helt eget liv. Et nytt eksempel på det fikk vi søndag.

 

Greåker kommer best ut og scorer tidlig. Vi får en spiller utvist, men Fredrik Gjødalstuen tar saken i egne hender og hamrer inn utlikningen. Vi drar på oss enda en utvisning og der setter Greåker 2-1 etter flott spill. Nå er det vår tur til å spille i overtall, men det fungerer heller dårlig siden Greåker scorer med en spiller mindre på banen. Ikke bra! Første periode ender 3-1.

 

Vi scorer tidlig i den andre perioden ved vår kaptein Patrick Hjemgård, men i løpet av 12 min slipper vi Greåker til hele 4 ganger og ligger dermed under 7-2 etter to perioder.

 

Vi scorer også tidlig i den tredje perioden før Greåker repliserer. Tredje perioden blir kaotisk med masse utvisninger og vi får spille mest i overtall. Det blir gjort et helhjertet forsøk på å hente igjen Greåker, men nærmere enn 2 mål kom vi ikke. Det var uansett en positiv avslutning på kampen når vi vinner siste periode hele 6-3. Ikke ofte de røde slipper inn 6 mål i en periode og heller ikke 8 på en hel match, men vi slipper også inn for mange og enkle mål. Da blir det vanskelig å vinne mot såpass gode lag.

 

BB Sharks: Jonas Bøckmann

 

Poeng: # 61 Fredrik Gjødalstuen 2+2, # 88 Emil Skog 2+2, # 21 Samuel Magnusson 1+1

 

Neste kamp er borte mot Nor 92 førstkommende søndag.

Av Pål Espen Groth