Søk
Close this search box.

Ingen revansje mot Sveiva.

Det ble dessverre ingen revansje for tapet sist mot Sveiva. Med en litt tynn tropp tropp, pga sykdom,var ikke utgangspunktet ideelt.

Men det er likevel fart i kampen og jevnt i første periode. Det står 3-3 når fløyta blåses, og da har Sveiva utliknet 1 sekund før det blåses. I 2. kommer det ikke scoring før vi ryker på en utvisning, og de putter i overtall. Så går det knappe 2 minutter og vi ryker på nok en utvisning, men da er det vi som putter. Og det er jo ingen andre enn Fredrik Gjødalstuen som står for utlikningen. Dessverre er det motstanderen som får neste mål, før vi får «to tett og en badehette» 5 minutter senere, når de putter 2 på 4 sekunder. Da blir det tungt å ligge og jage resten av kampen, med den tynne troppen som var idag.

I siste putter de 2, før vi putter 2. Så kommer 2 utvisninger til bortelaget, som vi ikke klarer å få uttelling på. Istedet scorer de i overtall og vi klarer ikke det sammen i vårt overtall litt senere. Men det manglet ikke på sjanser, fra vår side i siste periode. Men det mangler presisjon. Vi må jage og kjempe for scoringene og de får endel lette. Det føles i hvert fall sånn idag. Litt bedre uttelling og det hadde vært mye jevnere.

BB Sharks: #61 Fredrik Gjødalstuen

Poeng: #37 Magnus Jarberg 2+0, #42 Patrick Hjengård 2+0, #61 Fredrik Gjødalstuen 1+1, #88 Emil Skog 0+2

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle