Søk
Close this search box.

J15, NM 2019

Etter en knallhard innspurt i serien klarte jentene å vinne puljen sin i 1. div i OABR for noen uker siden. De klarte dermed å kvalifisere seg til NM!

Følgende spillere stilte spente til start i Ekeberghallen lørdag morgen:

Nian Heiman Talat, Ida Cathrine Aarum(K), Martha Eriksen, Marie Bakkevik Johansson, Maren Eriksen, Cecilie Skattum, Ida Marie Råkil Eriksen, Silje Nilsen, Dahabo Mohammed Nur Elmi, Tuva Hansen, Olivia Fodstad Grigson, Mia Vang-Johansen, Mia Elisabeth Berg Wilskog, Maria Elisabeth Høidal og Ingrid Florem-Nipen(M).

Kamp 1, Sagene vs Sarpsborg:

Sagene i første kamp var en jevnspilt kamp, men det var Sagene som fikk første nettkjenning etter 03:40. Martha vartet opp med en kontring etter pasning fra Dahabo. Sagene fikk til dobbelt så mange avslutninger som oss i første periode, det ga de en 2-1 ledelse til pausen.  Vi hang godt med i andre. 7-7 i skudd på mål, men det var Sagene som fikk to mål til. Resultat: 4-1

Kamp 2,  Sveiva vs Sarpsborg:

Sveiva var favoritter i andre kamp, de slo oss med mange mål i seriemøtet (0-9). Jentene jobbet knallbra, men vi slet med å score mål. Kampen ebber ut i et 4-0 tap. Ingrid fikk mye å gjøre, men har mange bra redninger og får en bra redningsprosent.

Kamp 3, Sarpsborg vs Tunet:

Tunet i siste kamp var en utakknemlig oppgave. Vi hadde ingen mulighet for å nå semifinalen. Men vi jobbet bra og Ingrid i mål er meget god, men overmakten blir for stor. Vi taper 10-0 og er ute av NM.

Alt i alt må vi si oss fornøyd med resultatet selv med tre tap, vi ser at vi nærmer oss i forhold til resultatene i serien. «Ett skritt i riktig retning, det må vi ta med oss», sier Espen Andreassen. Per Christian Heines nikker bekreftende.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle