Søk
Close this search box.

J16 NM-sluttspill dag 2: Sharks – Sveiva 8 – 2

Etter en litt rufsete start på grunnspillet i NM på lørdag, dro vi inn til Høyenhallen dagen etter for å krige til oss en plass i NM-finalen.

En plass vi mente gjennom seriespillet at vi burde ha, men som vi visste at Sveiva ikke på noen måte ville gi bort gratis.

I garderoben før kamp er det en god stemning og vi forklarer om noen små endringer på rekkene. Dette er på en måte de siste kampene for dette J16 laget, da mange av jentene tar steget opp i damelaget og eliteserien neste år. Vi blir derfor enige om å gi alt i alle dueller, presse høyt og stresse Sveiva slik at de ikke for tid til å få noe eget spill. I dag skulle vi virkelig vise oss frem og at den siste plassen i finalen tilhørte Sarpsborg Sharks J16.

Da kampen blåses i gang viser jentene med en gang at vi har en helt annen holdning og trøkk i dag, enn hva vi hadde dagen før i grunnspillet. Men så er det da slik at det vil komme noen kontringer når man presser høyt, og Sveivas spiller kommer seg forbi vårt forsvar og scorer bare etter 2.39. Selv om scoringen tenner Sveiva jentene hjelper det ikke mye mot et Sharks lag som virkelig har bestemt seg for at denne finaleplassen skulle de ha. Og etter 8.00 utligner vi gjennom flott scoring av Juni med assist fra Sofie.

Det er først 7.23 ut 2. periode vi går opp i ledelsen med langskudd fra Fanny med assist fra Emely, og kun 2 min etter melder Emilie seg på scoringslista med assist fra May Celine. Keeper Silje er til tider nesten helt arbeidsløs, vi presser Sveiva hele tiden og skaper en mengde sjanser og det er veldig gøy å se at alle rekker fungerer godt og at spillet stort sett foregår på Sveivas banehalvdel. Emely og May Celine scorer et mål hver med assist fra henholdsvis Ingrid og Emilie, slik at det står 5-1 etter to perioder.

Vi fortsetter å styre kampen i siste periode og produserer masse målsjanser, og scorer tre raske mål i løpet av de fem første minuttene i siste periode. Sveiva scorer siste målet i kampen som ender med 8-2 seier. En utrolig underholdende kamp hvor alle rekkene fungerer veldig bra og samtidig gøy at vi har syv forskjellige målscorere av åtte mål. Takk til flott støtte på tribunen fra foreldre og søsken.

Målscorere var : #3 Emilie Sundnes 1 (ass 1), #8 Sofie D Andreassen 1 (ass 2), #11 Fanny Emilie Nordheim 1, #17 Juni Evensen (ass 1), #18 Emely Thorsen 2 (ass 1), #27 May Celine Dyhre 1 (ass 1), #28 Ingrid G. Andreassen (ass 2), #29 Cecilia Hensema Andersen 1

Nå er det bare å brette opp armene om 14 dager, da finalen skal spilles mot Tunet.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle