G12, Serierunde 3 hvitt lag Eikhallen 02.12.2017
3. desember 2017
G16 Sarpsborg Sharks – Greåker II Res. 5-2
4. desember 2017

På papiret er ikke kamp i Rommenhallen kl. 16:30 en lørdagskveld noen ønskesituasjon.
Men 9 spreke jenter, hvorav 3 forsterkninger fra J15, reiste til Oslo Nord sist lørdag med planer om å hente nye poeng hjem til Olavs by.
Vi slo Sveiva «greit» på hjemmebane i Sarpsborghallen, men fryktet at det kunne holde hardt på bortebane med noe redusert tropp.

Men jentene gikk rett i strupen på Sveiva og Emilie satte kampens første mål etter bare 12 sekunder. Da trodde vi at dette skulle bli lett match. Men som vanlig er det feil å tenke sånn. Selv om våre jenter styrte mye av spillet, ble det istedet Sveiva som klarte å utligne etter 8 minutter, for deretter å ta ledelsen 2-1 før lagene gikk til pause.

I mellomperioden begynte våre jenter å spille ballen på ett touch, og Sveiva slet med å holde følge. Etter et par flotte angrep rett fra læreboka, hadde våre jenter utlignet og deretter tatt ledelsen 2-3. Men Sveiva skjøt godt når vi slapp dem til, og de klarte å utligne til 3-3 rett før lagene gikk til pause.

Vi trodde kanskje våre jenter begynte å bli slitne, men også i siste perioden produserte de det ene gode angrepet etter det andre. To raske scoringer ga oss en to-målsledelse etter bare 5 minutter. Men heller ikke Sveiva var helt klare for å gi opp, og de reduserte til 4-5 etter 11 min. Våre jenter var aggressive og produserte et hav av gode muligheter. Da jentene endelig scoret til 4-6 bare 4 minutter før slutt, så det ut til å være spikern i kista for Sveiva. Men Sveiva ga ikke opp nå heller, og de presset voldsomt på for å få en redusering. Våre jenter pådro seg en utvisning med bare 1 minutt igjen å spille, og publikum fikk litt ekstra dramatikk på slutten av kampen. Sveiva klarte å score mål med 35 sekunder igjen på klokka. Men våre jenter red stormen av, og kunne juble for seier 5-6 og tre nye poeng. Ekstra morsomt var det at alle våre fem angrepsspillere scoret mål!!

Lørdagens målscorere (med assist i parentes): Emilie 2 (Thea, u.a.), Ingrid (Ida Aarum), Thea (u.a.), Sofie (Emilie), Ida Aarum (Thea)