Søk
Close this search box.

J17 tapte mot Sveiva

Søndag ettermiddag gikk J17 på et nytt surt tap, denne gang mot Sveiva. Før kampen hadde Sveiva tapt alle sine kamper og sto med null poeng.
Denne gangen kunne J17 stille med to hele rekker 🙂 ettersom vi hadde hele 6 utespillere fra J17, og 4 jenter på utlån fra J15.
Desverre fikk vi en skade tidlig i kampen, og måtte dermed gå ned på tre backer i resten av kampen.

Våre jenter var ikke helt «på» i første omgang og allerede etter tolv minutter lå vi under 0-2. Victoria W. reduserte etter 17 min. og vi gikk til pause ett mål under.
Annen omgang ble lik den første; vi lot Sveiva trille ball og løpe rundt oss og evnet ikke å ta fra dem initiativet. Dermed tapte vi også denne omgangen med ett mål.

Ikke før det gjensto 10-15 minutter av siste periode begynte jentene å bite fra seg. Etter 14 min. satte Victoria W. inn sitt andre mål for dagen, og med 2-3 på tavla, begynte jentene å jage en utligning. Innsatsen steg betraktelig og vi hadde mange gode sjanser. Men heller ikke idag ville det seg, og kampen ebbet ut med tap for våre jenter 2-3.

Vi gratulerer Sveiva med årets første poeng, og innser at vårt lag må «opp et par hakk» hvis de skal begynne å vinne kamper igjen.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle