Jevn og spennende bortekamp mot Gjelleråsen

Klart tap hjemme for serieleder Tunet
14. januar 2020
Stortap borte mot BMIL
22. januar 2020

Kun 4 dager etter forrige kamp skulle damene spille en ny seriekamp. Motstander denne gang var Gjelleråsen som vi fikk grisebank av sist vi møtte dem, da endte det hele 2-10 hjemme i Skjeberghallen. Damene ønsket selvfølgelig revansje for stortapet sist.

Årets eliteserie for damer består av 8 lag og spilles med trippel serie. Det betyr at vi skal møte gårsdagens motstander enda en gang, i serieavslutningen hjemme i Skjeberghallen. Begge lag sto på 6 poeng sammen med Fjellkameraterne før gårsdagens kamp.

Mot normalt scorer vi tidlig og først i kampen, før minuttet er passert ligger ballen i nota. Halvveis i perioden utlikner Gjelleråsen til 1-1 før vi scorer og setter pauseresultatet til 1-2 etter ca 16 minutter.

I løpet av tre minutter tidlig i andre periode scorer hjemmelaget tre ganger og leder plutselig 4-2. Halvveis i perioden reduserer vi til 4-3 som også blir resultatet etter to spilte perioder. Kun ti sekunder før perioden slutter, bommer vi også på et straffeslag.

Tredje periode blir ellevill. Vi utlikner tidlig til 4-4 ved et selvmål før vi gir bort et selvmål til Gjelleråsen. Rett etter dette scorer vi to mål på ett minutt før vi slipper inn et nytt mål like etter. Stillingen er nå 6-6. Vi tar på nytt ledelsen med åtte minutter igjen på klokka før hjemmelaget utlikner for n’te gang med fem minutter igjen. Det blir ikke flere mål i kampen og den ender uavgjort 7-7. Ingen kamper i eliteserien skal ende uavgjort, kampen skal dermed avgjøres på straffer. Etter de fem første straffene står det likt mellom lagene. Vi bommer på vår neste straffe i motsetning til Gjelleråsen som scorer og vinner kampen 8-7.

PS! På vårt 6-7 mål er det keeper Linnea M. Kaufmann som assisterer vår kaptein Andrea M. Tandberg. Ikke ofte keepere har målgivende og dette var første gang for Linnea i eliteserien.

Nora Benedikte Norheim

Banens beste Sharks: # 23 Nora B. Norheim.

Poeng Sharks: # 51 Tuva M. Aube Heines 3+2, # 23 Nora B. Norheim 1+2, # 1 Linnea M. Kaufmann 0+1, # 8 Sofie D. Andreassen 1+0, # 13 Andrea M. Tandberg 1+0, og 1 selvmål.

Neste kamp for damene er mandag 20. januar kl. 2000 borte mot Bygdø Monolitten (BMIL) i Skøyenhallen.