Søk
Close this search box.

Jonas Pettersen har signert ny kontrakt!

Vi kan idag annonsere at Jonas Pettersen har signert en ny 2 års avtale med klubben. Jonas kom inn som et friskt pust halvveis i sesongen. Han har vist at han har en god fysikk, spilleforståelse og en målsetning som er entydig med klubbens.

Etter å ha kommet inn i den nye treningshverdagen og med flere gode kamper, har Jonas meldt seg som en kandidat til landslaget. Han er en god rollemodell for de unge fremadstormende i klubben.

Jonas Pettersen

 

Jonas sier: Jeg har stor tro på det som er på gang her. Merket allerede ved første trening at tempo, treningsmengde og engasjementet rundt klubben er på rett vei. Det er god stemning laget og alltid moro å komme på trening. Jeg føler selv at jeg ikke har levert prestasjoner etter egen ambisjon, defensive har vært grei, men ønsker å bidra mer fremover og bruke kreativiteten jeg en gang hadde. Samt være en viktig brikke for laget fremover. Nå skal jeg gi alt på sommertrening for at grunnlaget skal ligge der ved seriestart.

Jonas er en viktig brikke i Sharks laget, og det er en stor glede at han er med videre!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle