Søk
Close this search box.

Knepent tap for Elitejentene.

Lørdag var det klart for hjemmekamp, og motstander var Gjelleråsen. I denne kampen hadde vi troen på at jentene kunne dra i land en seier. Gjelleråsen lå under oss på tabellen og vi hadde slått dem en gang tidligere.

Vi få som hadde møtt opp i Skjeberghallen fikk se en underholdende og morsom, men dessverre målfattig kamp.

Gjelleråsen startet best og fikk inn det første målet etter 4.31, men litt over minutter senere klinket Emely Thorsen ballen i mål. Vi i publikum tenkte at nå gikk det hull på byllen og vi håpet på flere mål til Sharks-jentene, men lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

I andre periode fikk jentene våre mer grep om kampen og de styrer kampen, men Gjelleråsen forsvarer seg godt og pådrar seg en to-minutter 6.48 ut i perioden. Jentene våre klarer dessverre ikke å utnytte overtallet. Derimot er det Gjelleråsen som klarer å få satt ennå en ball inn bak en god Silje Karlsen i mål.

Tredje periode fortsetter der andre sluttet for Sharks, med god kontroll og flere målsjanser, bl.a et stolpeskudd og en i tverrliggeren. Begge lag jobbet godt i forsvar og Gjelleråsen stod i mot selv da Sharks tok ut målvakten og satt inn en ekstra spiller. Kampen endte 1-2.

Vi på tribunen hadde en flott ettermiddag i Skjeberghallen hvor vi fikk se at jentene hadde god ballkontroll, de var bedre på å spille seg ut av egen sone ved å bruke backene og det virket som de spilte med bedre selvtillit. Undertegnede synes jentene skal klappe seg selv på skuldra og være stolt av det de gjør på banen i denne kampen.

Banens beste ble Helene Durban Andreassen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle