Braktap borte mot Tunet
30. september 2021
Straffeseier i nord
11. oktober 2021

Fredag var det klart for en ny bortekamp i eliteserien for herrer, denne gang mot Sveiva i Rommenhallen.

Vi får som i forrige kamp mot Tunet en særdeles dårlig start da vi slipper inn mål etter kun 35 sekunder. Vi utlikner halvveis i perioden, men det tar ikke mer enn ytterligere et halvt minutt før hjemmelaget er i ledelsen igjen. Pauseresultat 2-1, en fortjent sådan til Sveiva.

Det tar litt lenger tid før det kommer mål i den andre perioden, dessverre er det Sveiva som scorer to, men vi reduserer til 4-2 på slutten av perioden.

Vi starter tredje periode med et brak og har utliknet hjemmelagets ledelse i løpet av to minutter. 4-4 målet er det nykommer Thomas T. Bøgle som scorer, hans første mål i den blå drakta. Ca halvveis i siste periode scorer Sveiva to raske mål og det ser dårlig ut for å kunne få med oss poeng. Men vi gir oss ikke og setter 6-5 med åtte minutter igjen på klokka. Hjemmelaget setter så 7-5 kun ett minutt etter vår redusering og dermed ebber kampen ut med hjemmeseier. Sveiva vinner fortjent da de er mer effektive enn oss, men vi viser moral ved å komme tilbake på 4-4 etter å ha ligget under med 4-1. Det må vi ta med oss selv om det ikke ga oss noen poeng i denne kampen.

Vår beste spiller i kampen ble kåret til Christoffer Gjødalstuen.

Målpoeng Sharks: Tobias Holm-Gabler 2+0, Christoffer Gjødalstuen 1+1, Thomas T. Bøgle 1+1, Patrick Hjemgård 0+2, Imre Ødegård-Risbakken 1+0 og Fredrik Gjødalstuen 0+1.

Neste kamp for herrelaget spilles førstkommende lørdag 9. oktober kl. 1400 borte mot Harstad i Harstadhallen. Troppen reiser oppover allerede på fredag for å forberede seg best mulig til kampen. Vi forventer en tøff og spennende kamp og satser på å ta med oss tre poeng hjem til Østfold.