Søk
Close this search box.

Knepent tap mot nedrykkskandidat

Onsdag var det klart for returkamp mot Fredrikstad som vi slo ganske greit sist i Rolvsøyhallen. Den gangen vant vi 12-7 og vi satset på en ny seier nå. Fredrikstad lå før kampen på direkte nedrykksplass og var i sterkt behov for poeng for å overleve i eliteserien.

Vi får en knallstart på kampen med 3-0 allerede halvveis i første periode, men kampen er mye jevnere enn resultatet skulle tilsi. Helt på slutten av første periode reduserer bortelaget og det er langt fra ufortjent. Vi leder 3-1 etter første periode.

Andre periode er ingen god periode av oss, det blir mye hawai og lite ordnet spill. Fredrikstad jobber hardt og nekter oss å spille mye av vårt spill, i tillegg virker vi ikke helt pålogget hele veien med mye slurv og feil. Vi drar på oss et par utvisninger som bortelaget benytter til å score. Vi taper perioden 0-3 og ligger under 3-4 etter andre periode.

Vi starter tredje periode forrykende og utlikner etter få sekunder. Lagene bytter på å score og det står 6-6 halvveis før vi tar ledelsen for første gang med 7-6 med sju minutter igjen på klokka. Vi holder mye i ballen og bortelaget virker slitne etter dette. Men drøye 2 minutter før slutt får Fredrikstad tak i ballen og utlikner til 7-7. Vi presser på for et vinnermål etter dette, men uten at det gir resultat. Kampen ender uavgjort og det skal avgjøres på straffer. I straffekonkurransen er bortelaget best og scorer på sine tre første straffer mens vi bommer på våre tre.

Vi taper dermed kampen 7-8 og gjør det vanskelig for oss selv i forhold til tredje- og/eller fjerdeplass som gir hjemmebanefordel i kvartfinalene. Vi spiller ingen god kamp og taper fortjent poeng sånn sett. Mange spiller under pari og det slurves usedvanlig mye i forhold til hva vi pleier å gjøre.

Banens beste for vår del blir kåret til Sivert Østerås.

Målpoeng Sharks: Christoffer Gjødalstuen 1+2, Imre Ødegård-Risbakken 1+2, Fredrik Gjødalstuen 2+0, Patrick Hjemgård 0+2, Anders Øvereng 1+0, Emil Glenge 1+0, Tobias Holm-Gabler 1+0 og Sivert Østerås 0+1.

Neste kamp for herrelaget skulle i utgangspunktet vært spilt mot Greåker i Tindlundhallen førstkommende søndag, men kampen er utsatt grunnet korona hos Greåker. Foreløpig er det uklart når kampen kan bli spilt, men den må spilles i løpet av neste uke.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle