Kvartfinale 3 – A-laget slo kraftig tilbake mot Tunet

Sharks G17 vinner Tigers Cup 2018 !
19. mars 2018
J17 vant i serieavslutningen
22. mars 2018

Det var «vinn eller forsvinn» for guttæne våre i dag, eller «kniven på strupen» kan man også si…

Sharks gutta var tente før kveldens oppgjør

Første periode blir helt vill… særlig på slutten, men det starter friskt med en utvisning til Sharks etter bare to minutter, den ble det heldigvis ikke noe ut av. Det har gått 6 min når Patrick Hjemgård gir oss ledelsen 1-0 assistert av Marcus Hamrin, god start der altså! Det ser deretter ut til at Tunet utligner etter ni minutt, men heldigvis for oss så annulleres den for offside i målgården.. Når klokka står på 13.33 får Tunet en utvisning, noe billig, men bra for oss. Dette overtallet utnytter vi til å sette 2-0, og det er Lasse Schie som scorer på assist fra Ådne Øvereng. Ett minutt senere kriger Hamrin inn 3-0, bra kjempet, og Hjemgård får  pasningspoenget. På 17 minutter reduserer Tunet til 3-1 etter en kjempetabbe i vårt forsvar. Men vi gir oss ikke, og vi bruker bare 30 sekunder på å svare, 4-1, og det er Jonas Pettersen som scorer på ass fra Fredrik Gjødalstuen. I samme slengen pådrar Hjemgård seg en noe unødvendig utvisning for usportslig oppførsel, og får 2+10 i fryseboksen. Etter 18 min utnytter Tunet overtallet og reduserer til 4-2. Vi er imidlertid på hugget og Ådne bruker bare ti sekunder på å øke til 5-2 assistert av Christian Pedersen. Før vi tar pause rekker begge lag å pådra seg en tominutter hver, men det blir ikke flere mål. Puhh…. der var det mye action på slutten..

Jubel for scoring!

I andre periode er det mye «Hawaii», og ingen av lagene får noe særlig flyt i spillet, men det er høy fart og masse sjanser til begge lag. Det er verken mål eller utvisninger før det er spilt drøyt 11 minutter, og da er det gjestene som reduserer til 5-3. Målet kommer etter at vi blir presset lenge i hjørnet, men får ikke klarert. Det hagler med sjanser, men Markus Jelsnes er helt sjef mellom stengene, og stenger for skuddene som kommer. Perioden bærer preg av mye etterslengere, og dommerne har mistet litt taket på kampen.

To sekunder før pause klarer vi å sette 6-3, og det er Fredrik igjen, som får ballen servert på åpent fra Hamrin. Deilig, og utrolig viktig! Vi tar pause og gleder oss til tredje.

Den siste perioden starter med kjør fra Tunet de første fem minuttene, men så kommer vi tilbake med full kraft. Etter åtte minutt får vi straffe, men bommer. Like etter scorer vi i overtall ved Hjemgård fra Sammi Magnusson, det står 7-3. Så har vi en i tverrliggeren før Hjemgård øker igjen til 8-3 assist fra Ådne. Nå flyter det på og ett minutt senere øker vi til 9-3 ved Sammi fra Jan Kralik. Når vi får en utvisning på 12 minutter så plukker Tunet keeper og da passer Kralik på å sette den i åpen kasse umiddelbart, assist Hjemgård.

Nå tror alle i hallen at kampen er over, men det skulle vise seg å bli unødvendig mye kål fra Særpingæne… Tunet får en fem minutters utvisning på 13.30, den var vanvittig billig og en stor dommerfeil. Men i stedet for å avgjøre kampen, så kommer Tunet for fullt.. de scorer hele tre ganger og kommer helt opp til 10-6. En veldig svak periode fra oss. Men vi klarer heldigvis å komme tilbake og setter 11-6 ved Jonas fra Sammi, og til slutt er det Fredrik som fastsetter sluttresultatet til 12-6.

Dette betyr at det står 2-1 i kamper, fordel Tunet. Og neste match spilles fredag 23/3 i Oslo. Gutta viser styrke og høy lagmoral i dag ved å reise seg etter to tap. Dette lover godt, og Tunet bør skjelve i shortsene etter dette. Heia Sharks!

LINKER:

Assisten: Spennende i Skjeberghallen

Kampfakta: Kvartfinale 3 – Sharks vs. Tunet

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Slo tilbake med seier – sikret ny kvartfinalekamp