Søk
Close this search box.

Kvartfinale 4. A-laget vinner igjen mot Tunet.

Nok en vinn-eller-forsvinn kamp for gutta våre. Men vi har med oss godfølelsen fra seieren om onsdagen. Dessverre er det hjemmelaget som åpner scoringskontoen først, etter drøye 2.5 minutt. Kampen bølger frem og tilbake etter dette, uten at noen av lagene klarer og etablere seg i motstander sona. Begge lag produserer gode sjanser, og det er vi som setter neste mål. Marcus Hamrin skyter og kapteinen vår, Patrick Hjemgård kriger inn returen foran mål. Fredrik Gjødalstuen har en gylden mulighet til å sende oss i føringen, men vippen hans når han kommer inn fra sida, går rett utenfor. Tunet går i stedet opp i ledelsen minuttet etter dette, når vi taper ball på midten og de kontrer på oss. Senere har vi ett skudd i stanga, fra Fredrik Gjødalstuen. Etter 17 minutter får vi straffe, når keeper flytter målet da Samuel Magnusson har åpent mål på kanten. Det er Fredrik Gjødalstuen som skal ta straffa, og den setter han kontant opp i hjørnet. Stillingen er 2-2 i Høyenhallen. Rett etterpå har Ådne Øvereng en gylden dobbeltsjanse til å ta oss i ledelsen, men ballen triller ikke de blå sin vei. I stedet er det Tunet som skal få straffe, for slag foran mål. Sharks meget gode keeper, Markus Jelsnes redder straffen fra Tunets høye svenske. Halvannet minutt før vi går til første pause sniker hjemmelagets inn et skudd og Tunet tar ledelsen igjen. Vi går til første pause på stillingen 3-2

Andre periode fortsetter jevnt som i første, men etter knappe tre minutter får Patrick Hjemgård en 2 minutter.  Tunet scorer i overtall, på et skudd der vår keeper er dekket. Men vi fortsetter kjøret og produserer sjanser, Christian Pedersen har en et skudd i tverrliggern, før Fredrik Gjødalstuen reduserer til 4-3 etter nydelig forarbeid fra Marcus Hamrin. Ådne Øvereng har noen minutter etter nesten, ballen i nettet etter å ha gått kjøkkenveien. Men et minutt før pause setter Ådne Øvereng den, på en nydelig styring på skuddpasningen fra Sivert Østerås. Dette var vakkert når Tunet får smake sin egen medisin. Vi går til pause på stillingen 4-4.

Siste periode starter på best mulig måte for vår del, med scoring fra Tobias Brevik, skudd fra Ådne Øvereng som han kriger inn foran keeper. Tunet reduserer til 5-5 etter 7 minutter på en kjapp kontring, hvor vi ikke henger med i returløpene. Etter 15 minutter ut i 3. periode kjemper Jonas Pettersen som en helt bak eget mål og vinner ballen. Han sender i vei en lang ball mot Samuel Magnusson som er på vei gjennom alene med keeper. Han runder keeper og setter den sikkert i nettet. Vi er igjen i føring med 5-6. Denne stilling ser ut til å holde seg ut kampen, men halvannet minutt før slutt reduserer Tunet igjen på styring på langskudd. Perioden ender uten flere mål, og vi skal spille en 4. periode, på 10 minutter sudden. Etter bare 31 sekunder kan de blå slippe jubelen løs, da kaptein Patrick Hjemgård vinner ballen i vantet og skjærer inn foran keeper og setter den i krysset. Å så deilig! Vi vinner kampen 7-6.

Dette betyr at det står 2-2 i kamper. Og neste avgjørende match spilles lørdag 24/3 i Skjeberghallen. Mye bedre spilt kamp i dag, sammenlignet med onsdagens. Sterkt å komme tilbake og vinne 2 kamper ette 2 tap. Vi er på gang og kan avgjøre det til vår fordel på hjemmebane. Heia haiene!

LINKER:

Assisten: Sarpsborg var etter vanvittig drama

Assisten: Sharks sjefen – Vi går for gull

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sharks seier i spilleforlengelse – alt avgjøres lørdag

VMG: Tunet-Sarp, sett fra mitt perspektiv

Kampfakta: Kvartfinale 4, Tunet vs Sharks

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle