Søk
Close this search box.

Lasse Schie tilbake i Sharks

Da kan Sharks med glede fortelle at enda en spiller har returnert til klubben. Lasse Schie, 26, forlot klubben etter forrige sesong for å spille i Slevik, men er nå tilbake i Sharks der han tidligere har spilt hele 10 sesonger og 222 kamper (8. plass på vår adelskalender) for vårt A-lag. Den hardtskytende backen (83 mål i Sharks) har hatt en god sesong hos de svartkledde ifølge rapportene.

Lasse var med å vinne klubbens foreløpig siste seriegull i sesongen 2010/2011 i sin første sesong på A-laget kun 16 år gammel. Han har tidligere også vunnet flere NM-gull i aldersbestemte klasser for Sharks sammen med den gylne 94-årgangen i klubben.

Lasse er en ekte Sarpegutt som vi gleder oss til å se på banen i vår vakre kongeblå drakt. Vi ønsker både Lasse og laget lykke til i kommende sesonger.

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle