Nytt braktap mot Grei

Stortap borte mot BMIL
22. januar 2020
Seier i målbonanza mot Akerselva
10. februar 2020

På lørdag skulle vi møte Grei for tredje og siste gang denne sesongen. De to foregående kampene har begge endt med tap, 3-7 i Skjeberghallen og 1-17 i Oslo. Grei ligger på andreplass og er det eneste laget som i praksis fortsatt kan ta igjen Tunet på tabellen. Vi ligger på 7. plass med kun Fjellkameraterne bak oss.

Kampen skulle vise seg å bli lite spennende dessverre. Vi ligger under 0-4 etter første periode og har kun 1 (ett) skudd på mål i perioden. De to neste periodene skulle vise seg å ikke bli spesielt mye bedre.

Andre periode ender også uten scoring for våre damer, mens Grei setter 5 nye mål. Stillingen er dermed 0-9 etter to perioder. Vi står med kun 3 skudd på mål etter de to periodene og da blir det vrient å score mål.

I tredje periode kontrollerer Grei inn til en solid 0-13 seier etter 0-4 i siste periode. Denne perioden klarer vi faktisk ikke å få noen skudd på mål. Med kun 3 skudd på mål i løpet av kampen ender det uten scoring for våre damer. Grei har hele 45 skudd på mål og vinner meget fortjent 0-13.

Banens beste Sharks: # 25 Camilla K. Thon.

Neste kamp for damene er borte mot Sveiva i Rommenhallen fredag 14. februar kl. 1900.