Nytt knepent tap for Slevik

Nytt tap mot serielederen
6. januar 2020
Endelig seier for damene
13. januar 2020

Etter et knepent 7-8 tap i hjemmekampen mot Slevik i høst, var gutta ute etter revansje når de dro til Gressvikhallen igår. Slevik lå på tredjeplass på tabellen før kampen, mens vi lå på fjerdeplass.

Første periode er avventende og stillestående for vår del (tildels Slevik også). Begge lag utnytter hvert sitt overtall før Slevik setter pauseresultatet til 2-1.

Første halvdel av andre periode fortsetter i samme spor, vi er passive og får ikke noe trykk i kampen. Vi går ned på folk etter en timeout halvveis i andre periode (Slevik har gått på to rekker fra kampstart) og det blir mer fart og trykk etter dette. Etter ca 15 minutter kommer en situasjon som vil bli diskutert. Christoffer Gjødalstuen kommer i fint driv langs vantet. På stillingen 3-1 til Slevik finner en Slevik-spiller finner ut at han skal prøve å takle vår spiller gjennom veggen i Gressvikhallen (Christoffer spilte ikke mer i denne kampen). Det ender med en 5-minutters utvisning på Slevik-spilleren. Mange på tribunen mente det kunne (og burde?) vært utdelt en kampstraff her. I tumultene etter taklingen drar Fredrik Gjødalstuen på seg en 2+10 for usportslig opptreden. I spill 4 mot 4 setter så Slevik 4-1 før Samuel Magnusson vakkert setter inn 4-2 på et straffeslag. Etter at vår to-minutter er ferdig sonet, setter vår kaptein Patrick Hjemgård inn 4-3 i overtall som også bli pauseresultatet.

Vi starter også tredje periode i overtall og setter 4-4 kjapt. Slevik setter så tre mål før vi greier å replisere. Slevik setter så sitt åttende mål med 5 minutter igjen. Men vi gir oss ikke og setter 8-6 på et kanonskudd. Så tar vi ut keeper og spiller 6 mot 5 spillere og scorer 8-7 med et drøyt minutt igjen av kampen. Det er nerve i kampen nå og vi nærmer oss uavgjort, men i siste sekund scorer Slevik og matchen ender 9-7 til hjemmelaget.

Vi slipper Slevik for enkelt til i perioder og da blir det vanskelig å vinne kampen. Vi kom også litt ut av rytmen når en spiller ble skadet og en utvist i 2. rekka uten at det skal være noen unnskyldning. Gutta skal ha ros for at de aldri ga opp, men det holdt ikke til poeng idag.

Samuel Magnusson

Banens beste Sharks: # 21 Samuel Magnusson.

Poeng Sharks: # 61 Fredrik Gjødalstuen 2+2, # 21 Samuel Magnusson 1+2, # 42 Patrick Hjemgård 2+0, # 88 Emil Skog 1+1, # 16 Mario Berntsen 0+1, # 75 Lasse Schie 1+0.

Neste kamp for herrene er søndag 12. januar hjemme mot serieleder Tunet i Skjeberghallen kl. 1500.