Søk
Close this search box.

Nytt tap i kvartfinale 2

Lørdag var det klart for kvartfinale 2 mot Greåker etter at vi tapte stort i første kamp. Vi håpet på en bedre kamp av våre denne dagen.

 

Vi havner tidlig under 0-1 før vi utlikner til 1-1 ca halvveis i perioden etter vakkert spill. Siste del av perioden scorer de røde tre ganger uten at vi klarer å replisere. Stillingen er 1-4 etter første periode selv om sjansestatistikken er jevnere.

 

Andre periode blir vår beste periode i kampen. Vi scorer tidlig til 2-4 og har bud på flere mål, men de kommer ikke. Bortelaget scorer i stedet 2-5 i slutten av perioden.

 

Vi scorer i overtall tidlig i tredje periode, men Greåker repliserer kjapt og stillingen er 3-6. Vi gir oss ikke og scorer et par minutter etterpå før det går en lang stund uten mål i kampen. De siste fem minuttene bør vi glemme så fort som mulig. Vi slipper inn mål både når vi har tatt ut keeper og i undertall når vi har dratt på oss en kampstraff. Kampen ender tilslutt 4-10, men det var absolutt en bedre kamp fra vår side i 55 minutter og resultatet speiler ikke kampen helt. Men Greåker er bedre enn oss foran begge mål og det er som kjent der kampene avgjøres.

BB Sharks: Jørgen Nordahl

 

Neste kamp er kvartfinale 3 i Tindlundhallen mandag 11. mars kl. 1900.

 

Poeng: # 21 Samuel Magnusson 2+1, # 61 Fredrik Gjødalstuen 1+1 og # 88 Emil Skog 0+2

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle