Nytt tap i kvartfinaleserien

Tap i andre kvartfinale
16. mars 2022
Snipp snapp snute…
21. mars 2022

Torsdag skulle kamp nr 3 i kvartfinaleserien spilles mot Harstad. Kamp nr 3 og 4 spilles i Harstad da vi spilte to kamper hjemme forrige helg. Lagene vant hver sin kamp i Skjeberghallen og det sto derfor naturlig nok 1-1 i kamper. Det laget som vinner kamp nr 3 får da mulighet til å avgjøre kvartfinaleserien i kamp 4. Vi håpet at det skulle bli oss.

Kampen starter avventende, men hjemmelaget har flest skudd på mål i første periode. Til tross for dette leder vi 0-1 etter første periode.

Andre periode er jevnere, men fortsatt veldig målfattig. Det scores ett mål også i andre periode og det er det Harstad som står for. Stillingen er 1-1 etter to perioder, et veldig unormalt resultat mellom disse lagene.

I tredje periode løsner det målmessig for begge lagene, men det er dessverre hjemmelaget som er mest effektive og scorer flest mål. Harstad har en 7-3 ledelse når det er to minutter igjen på klokka, men vi reduserer to ganger før kampen er over uten at seieren er direkte truet. Det er en jevn kamp som kunne vippet begge veier, men Harstad er best foran begge målene og det er som kjent der kampene blir avgjort.

Harstad har dermed tatt ledelsen 2-1 i denne kvartfinaleserien og kan avgjøre med ny seier i kamp 4.

Banens beste for vår del blir av en lokal jury kåret til keeper Magnus Wiig.

PS! Når Fredrik Gjødalstuen reduserte til 7-4 etter 18.31 av siste periode, rundet han sitt målpoeng nr 300 for klubben. Han rakk å gjøre enda et målpoeng etter dette og står nå på 301 målpoeng. Det er akkurat halvparten av det poengkongen Johan Larsson produserte i sin tid i klubben, han har hele 602 målpoeng. Fredrik er kun den femte herrespilleren i klubbens historie som har rundet denne milepælen. Vi gratulerer!

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 1+2, Sjur U. Strand 1+0, Tobias Holm-Gabler 1+0, Mathias W. Haglund 1+0, Imre Ødegård-Risbakken 1+0, Patrick Hjemgård 0+1 og Christoffer Gjødalstuen 0+1.

Kvartfinale nr. 4 spilles allerede i kveld kl 1900 i Harstadhallen. Vi satser på og håper at vi vinner i kveld, hvis ikke er sesongen over for denne gang.