Søk
Close this search box.

Nytt tap mot serielederen

I bortekampen i høst borte mot Tunet ledet vi lenge 0-1, men tapte tilslutt 6-1. Tunet har gått som toget hittil i sesongen og har full pott etter de 10 første kampene. Vi håpet på å gjøre en god kamp og et godt resultat.

Vi holder godt stand de første 10 minuttene av kampen, men så scorer Tunet tre ganger i løpet av to minutter. Stillingen etter første periode er 0-3.

I andre periode hever vi oss spillemessig og setter tidlig 1-3. Men Adam var ikke lenge i paradis, Tunet setter to baller etterpå og leder 1-5 etter andre periode.

I tredje periode starter vi veldig friskt og scorer to raske mål. Vi er da kun to mål bak. Vi fortsetter å kjøre kampen og er uhyre nære å sette 4-5, men skuddet går i tverrliggeren. Denne perioden er vår beste i kampen, men når vi drar på oss en utvisning ca halvveis i perioden tar det ikke mange sekundene før Tunet setter sitt sjette mål. Tunet setter også et mål til før kampen er over. Kampen ender 3-7.

Mye av kampen spiller vi bra og dette må være noe av det bedre dette laget har prestert i årets sesong. Tunet vinner helt klart fortjent, men de ble litt stresset når vi nærmet oss i tredje periode. Vi satser på å plukke litt poeng framover nå når vi møter de lagene som ligger rett foran oss på tabellen.

Banens beste Sharks: # 1 Linnea Marie Kaufmann.

Poeng Sharks: # 3 Emilie Sundnes 2+1, # 51 Tuva M. Aube Heines 1+1 og # 13 Andrea Tandberg 0+1.

Neste kamp for damene er lørdag 11. januar 2020 kl 12.00 i Skjeberghallen mot Fjellkameraterne.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle