Nytt tap på Elitejentene.

A-laget gikk seirende ut av jevn kamp mot Sandnes
17. februar 2018
Seier på en dårlig dag for A-laget mot Haugerud
24. februar 2018

Ja, så var nok et tap registret og det var det fjerde i rekken.

På vei mot Skøyenhallen idag hørte vi på radioen hvor det var sending fra damestaffeten i OL. Der ble det gull og vi tribuneslitere håpet at våre sarpejenter ville gjøre dagen enda bedra ved å dra i land en seier. Bygdemonolitten har vi vunnet over tidligere i sesongen så vi hadde et håp, men det håpet forsvant fort.

4.26 inn i første periode så setter Bygdemonolitten sin første ball inn bak Sigrid Øberg. Bygdemonolitten har det meste av spillet og når det står 16.50 på tavla ligger sarpingene under med 4 mål. Lagene går til pause på stillingen 4-0, men et  lyspunkt er skuddstatistikken. Sarpsborg har hatt 7 skudd på mål kun fire færre enn Bygdemonolitten sine 13. Vi på tribunen brukte pausa til å bli enige om at det fremdeles var håp. Det var tross alt to perioder igjen.

Det var et annet Sharks-lag som kom på banen i andre periode, de presset høyere og hadde større tempo. Målsjansene var større og vi på tribunen våknet opp. Dessverre så var det Bygdemonolitten som scoret først igjen. På tiden 27.19 måtte Sigrid plukke ut nok en ball av nettet. Selv om Sarpsborg Sharks hadde tatt mer grep om kampen så var det bare Bygdemonolitten som fikk registrert mål i målprotokollen. Etter 2. periode stod det 8-0 på tavla.

Jentene fortsatte å presse høyt i tredje periode, men noe av piffen hadde gått ut av dem, naturlig nok. På tiden 12.25 fikk jentene endelig ballen inn bak Bygdemonolitten sin målvakt. Det var Ida Svendsen som fikk navnet sitt i målprotokollen. Kampen endte 12-1.

Vi ser nå at jentene begynner å synes at det er tungt gå på tap etter tap. Jentene har jobbet bra på trening gjennom sesongen og stått på i hver kamp. Undertegnede har alltid vært imponert over jentene sin stå-på-vilje, men det er ikke rart om en tung sesong begynner å tære på motivasjonen. Jentene har vår fulle sympati og i alle fall undertegnede får klump i halsen for hvert tap.

Banens beste i dag ble Emilie Sundnes.

Vi oppfordrer alle til å møte opp i Skjeberghallen lørdag 24. februar kl. 12.00. Motstander er Gjelleråsen og jentene trenger den støtten de kan få.