Søk
Close this search box.

Nytt trener team for herre laget!

Pressemelding Sarpsborg Sharks

 

Sarpsborg Sharks har ansatt Pål Syversen (51) som ny hovedtrener og Bjørn-Erik Thorp (46) som ny hjelpetrener for klubbens herrelag.

Vi ser dette som en spennende, langsiktig løsning på trenersituasjonen. De stiller store krav til seg sjøl, og alle rundt seg. De sitter inne på enorm kunnskap som jeg er sikker på vil ta herrene steget videre i jakten på serie- og NM-gull.

Pål Syversen har erfaring som landslagssjef for G19 og trener for herrelandslaget. Han har vært trener for både herre- og dame elitelag, samt aldersbestemte lag. Han flyttet til Østfold for 3 år siden og jobber i dag for Fosby Lift AS.

Vi er veldig glad for å få Bjørn Erik Thorp med på laget. Dette er noe vi har jobbet lenge for å få på plass. Hans rutine og dyktighet på treningsfeltet blir viktig. Han skal også være med å innarbeide en utviklingstrapp for innebandyferdigheter i Sarpsborg som klubb.

Bjørn-Erik Thorp har vært trener for både dame- og G19 landslaget, for flere elitelag (bl.a Nor 92 og Tunet) og BMIL i 1.div, samt aldersbestemte lag for både gutter og jenter. Bjørn-Erik er vokst opp i Sarpsborg, en ekte «særping».

Sist Syversen og Thorp trente et lag sammen var G19-VM i Hamburg i 2013.

Klubben ønsker å hente inn to, tre nye spillere til stallen, men har ingen hast. Klubben har mange gode juniorer, som vil være med å kjempe om en plass i troppen. Små justeringer og forandringer i spilleidé, er naturlig med nye trenere. Våre motstandere kan regne med at vi blir minst like fysiske og hardtarbeidende neste sesong.

Sharks har en stolt historie, vi har nå ca. 350 medlemmer, 20 lag i alle aldre og med flere serie- og NM-gull. Vi ønsker å fortsette det fine arbeidet som er gjort de siste sesongene. Deler av teamet som har vært med elitelaget er med videre, det skaper kontinuitet.

Styreleder

Ole Anders Østerås

Leder@reverent-shannon.217-170-194-8.plesk.page

Tlf: 95288800

Dato 08042018

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle