G10: – Løper vi, vinner vi!
4. september 2017
Årets bilder av spillerstallen er klare
8. september 2017

Spillere og trenere stilte spente opp fredag kveld til turneringens og årets første kamp mot NOR 92.
Jentene er en blanding av nye spillere samt fjorårets J10 og J12 og har bare trent sammen i noen uker. Vi leder 3-0 til pause og føler vi har god kontroll. Jentene gjør kampen unødvendig spennende men tar seg sammen mot slutten og vi vinner 9-6. En god start på turneringen og Helene viser at hun ikke har glemt hvor målet står i sommer. Ingrid spiller sin første kamp noensinne og klarer seg veldig bra.

 

 

Tidlig lørdag morgen er det Østensjø/Dverg som står på andre siden av banen. Jentene er trøtte og løper litt for lite. Motstanderen har overnattet på skole og sovet lite sier de, det ser ikke sånn ut. De løper mye og kommer til sjanse etter sjanse. Heldigvis har vi Sara og Eline som målvakter og de holder oss inne i kampen. Vi vinner til slutt 2-1 men det kunne like godt endt med tap.

Noen timer seinere er det klart for ny kamp, denne gangen er det Holmlia vi møter. Vi gjør en grei kamp men møter et godt lag. Resultatet blir 7-2 og vi tar med oss mye positivt fra kampen.

Søndag morgen møter vi det antatt sterkeste laget i pulja – Kärra IBK fra Gøteborg. Vi scorer det første målet og det svenske laget stresses av det. Det er helt klart at svenskene ikke vil tape for et norsk lag og treneren blir mer og mer høylytt på benken. 1-0 til pause er ikke fortjent men Eline stopper skudd og får det til å se enkelt ut. Hun blir dessverre skadet etter en kollisjon og svenskene øyner nok et håp når vi bytter keeper. Sara spiller ikke noe dårligere og redder oss gang etter gang. Det holder litt ut i andre omgang før de endelig scorer. Jentene har løpt mye mer enn vanlig og begynner å bli slitne. Kampen ender 7-1 men vi er veldig fornøyde med veldig mye av det jentene får til på banen.

Siste kamp spilles mot Bærums Verk og Hauger. Vi taper 4-0 etter mye bra spill og mange sjanser. Jentene merker godt at de har spilt mange kamper i helgen og spesielt Elise har lov til å være sliten. Hun hjalp J10 laget i tillegg til å spille alle kampene på J12. Ingrid står nå med 5 kamper og 3 treninger. Vi har litt å trene på fram til seriestart i slutten av september men gleder oss til det. Takk til store og små som stiller opp hele helgen. Dere er en veldig fin gjeng å være på tur med.