Søk
Close this search box.

Reality-check mot serieleder’n

Onsdag var det endelig klart for hjemmekamp mot Tunet. Kampen har vært utsatt to ganger grunnet korona, men nå skulle det endelig bli kamp. Forrige kamp borte mot Tunet gikk vi på et stortap og gjorde en av våre svakere kamper for sesongen. Vi håpet på en bedre og jevnere kamp denne gangen.

Men som i forrige møte mot Tunet var vi ikke pålogget fra start og det viste Tunet å utnytte. Allerede etter 01.15 sto det 0-2 på tavla og etter sju minutter sto det 0-4. Vi reduserer kjapt etter det, men slipper inn enda to mål i siste del av første periode. En meget svak periode fra våre gutter ender 1-6 og Tunet viser at de holder et meget høyt nivå i norsk sammenheng. De har et helt annet tempo både i ball og bein og vi henger rett og slett ikke med.

Andre periode er et lite hakk bedre for vår del, men vi taper perioden 1-3 og det står 2-9 før siste periode.

Tredje periode blir hawai-preget og lagene bytter på å skape sjanser gjennom hele perioden. Tunet scorer først halvveis i perioden før vi pynter på resultatet to ganger i siste del. Vi vinner da faktisk siste periode 2-1. Sluttresultatet ender med 4-10 mot serieleder’n.

Vi gjør en ganske svak kamp mot norges desidert beste innebandylag, det er ingen tilfeldighet at Tunet har vunnet alle sine seriekamper denne sesongen. De har et helt annet tempo i spillet sitt enn alle andre lag vi møter til daglig. Derfor er det ingen grunn til å grave seg ned, ny kamp kommer rett rundt hjørnet.

Banens beste for vår del blir kåret til Lasse Schie.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 1+1, Oliver Ågren 0+2, Cato Glenge 1+0, Christoffer Gjødalstuen 1+0, Lasse Schie 1+0 og Imre Ødegård-Risbakken 0+1.

Neste kamp for herrelaget spilles allerede i morgen lørdag 19. februar kl 1500 borte mot Nor 92 i Mjøndalshallen.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle