Celebert besøk på siste G11 trening
10. mai 2019
Christian klar for nytt år som dametrener
15. mai 2019

Etter initiativ fra Halden innebandyklubb om en lokal serie for alle dame og herrelag i regionen ble det i dag arrangert en regionscup. Elite spilte mot 2. divisjonslag. Riktignok fikk man en straffe Pr. Divisjonsforskjell for å jevne ut oddsene. Ikke alle klubbene var representert på herresiden, men på damesiden stilte fem av fem mulige lag!

Vi stillte med damer elite, damer 2, herrer elite og herrer 3. Alle kamper var på 2×15 minutter med siste minutt effektivt.

Herrer 3 klarte et aldri så lite kunststykke å spille uavgjort 3-3 mot Greåker på fredag. I lørdagens kamper vant de 8-3 mot Horten, 4-6 seier mot Fredrikstad 3, men tapte 4-1 over Greåker i semifinalen.

Våre damer 2 klarte også stort kunststykke på fredag, de spilte uavgjort 4-4 mot vårt elite lag. På lørdag vant de 2-9 over Øreåsen, knepen 2-1 seier over Fredrikstad, 4-1 seier over St.croix, og møtte vårt elite lag i finalen. Klarte de å gjenta bedriften fra fredagen?

Damer elite fikk som kjent en liten nesestyver på fredag mot vårt damer 2 lag. På lørdagen kamper vant de 1-5 over St.Croix, 2-1 seier over Øreåsen, 0-8 seier over Fredrikstad og møtte våre damer 2 i finalen. De tok ikke like lett på det i finalen og vant 7-1. Gratulerer som regionsmestere!

Herrer elite spilte mot Fredrikstad 3 på fredag og vant komfortabelt 13-1. På lørdag vant de 4-8 over Halden, 17-2 over Horten og vant 3-0 over ett «noe redusert» Greåker lag i finalen. Gratulerer som regionsmestere!