Søk
Close this search box.

Reiste kjerringa mot Sandnes

En etterlengtet seier kom i Skjeberghallen idag, når Sandnes kom til Sarpsborg. Sandnes tapte kampen sin mot Gjelleråsen i går, og var sugne på å ta med seg poeng hjem etter helga her nede.

1.periode blir en annerledes en, med innhold som lignet mer på hockey enn innebandy. Det er mye tøffe dueller og dårlig stemning mellom lagene. Sandnes scorer det første målet tidlig i perioden, og så scorer lagene annen hver gang til pause signalet går. Stillingen er da 4-3.

2.periode er innholdsrik og underholdende for de drøyt 160 fremmøtte. Vi er usikre på hvor mange av de som kom fra Sandnes, for det var ganske rolig i hallen de første 10 minuttene. Sandnes snur kampen og scorer 4 ganger, før vi våkner og tar tak i kampen igjen. Nå er det vår tur og vi setter de 3 neste målene. Fredrik Gjødalstuen gjør 3 av sine 4 scoringer i siste del av denne perioden. Moro å se at János Müller får sin første scoring i godt rekkespill med Fredrik. Stillingen er 8-8 til siste pause.

Fredrik Gjødalstuen noterer seg for 6poeng i dag. 4+2

3.periode inneholder mye rart den også, men hovedsakelig overtaket til hjemmelaget, selv om Sandnes tar føringen meden scoring etter 5 sekunder. Men så kommer det 4 strake fra oss, før Sandnes reduserer. Lasse Schie får lov til å avslutte scoringsbonansaen 7 sekunder før slutt, i et keepertomt bur.

Sharks vinner tilslutt 13-10, i en tidvis kaotisk kamp, mye takket dommerne som mister grepet tidlig i 1.periode. Men dægen så godt det var med seier!

BB Sharks: #61 Fredrik Gjødalstuen

#61 Fredrik Gjødalstuen

 

Poeng: Fredrik Gjødalstuen 4+2, Patrick Hjemgård 3+2, Emil Skog 2+3

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle