Søk
Close this search box.

Sarpsborg Innebandyklubb innbyr til gratiskamper for herre- og damelaget.

Sarpsborg Innebandyklubb takker Toyota Østfold & Follo AS, Sarpsborg og Halden for bidraget til gratiskampene 2018 og sportslig satsing på våre unge spillere.

Sarpsborg Innebandyklubb innbyr til gratiskamper for herrer og damer.

Fredag 5/10 tar Sharks herrer imot Greåker Bulldogs og kampstart er kl. 19:00. Sarpsborg Sharks damer tar imot Bygdemonoliten onsdag 17/10 kampstart kl. 19.  Det vil være gratis inngang for alle tilskuere. Den aktuelle kampdagen vil bli en festdag for ungdomsavdelingen, A-laget, publikum, sponsorer og resten av solbyen. Sharks søker dermed firmaer, organisasjoner og andre som er villig til å sponse disse kampene i Skjeberghallen. Kr. 2000 for firmaer og kr. 200 for privatpersoner. Bidragsytere vil til gjengjeld få: • Navn i takkeannonse i SA etter kampen • Plass på A-lagets og ungdomsavdelingens nettside • Annonsering av navn i pausene under kampen.

Overskuddet går uavkortet til sportslig satsing på våre unge spillere og A-laget.

Kontrakt for gratiskamp

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle