Seier på straffer, i serieåpningen mot Slevik

G13, Plankecup 2018
10. september 2018
Tøff sesongstart for damene
17. september 2018

Lagene bruker noen minutter på å komme skikkelig i gang med matchen, og dessverre er det bortelaget som scorer først. Vi får et overtall vi ikke klarer å få uttelling på, og temperaturen stiger godt i matchen. Godt å se at nyervervelsene står frem og viser klasse. Særlig Emil Skog må nevnes som drar frem noen lekre dragninger og pass. Vi produserer en rekke gode sjanser og har god kontroll hjemover. Vi demmer bra opp for oppspills variantene til Slevik. 4 minutter før pause, utligner Kaptein Patrick Hjemgård etter nydelig pass fra Hampus Wackfelt. Vi går til pause på 1-1, og føler at vi har et viss tak på Slevik.

I 2.periode går det bare et par minutter før Sivert Østerås tar oss i ledelsen 2-1. Drøye to minutter til og det står 3-1, ved Ådne Øvereng. Begge målene kommer ved at vi bryter Slevik i vår sone og kontrer. Så kommer det en 6 minutters periode hvor vi slipper Åhlberg til for lett, og Slevik setter 3 av de skuddene de har hele perioden. Slutten av perioden blir det hett og det er flere 2 minuttere, og vi får mulighet til å spille 5 mot 3 med halvannet minutt igjen. Christian Pedersen utligner til 4-4 etter nydelig tverssoverpass fra Lasse Schie, og Samuel Magnusson sender oss i ledelse 5-4, etter lignende tverssoverpass fra Emil Skog- Vi går til siste pause på stillingen 5-4.

3 minutter ut i 3. periode legger Hampus Wackfelt ned en sprettball på midten fra eget forsvar, får kontroll og går noen meter før han setter den utagbart i kassa. Nydelig jobb og moro foran egen hejaklack från Sverige. Temperaturen stiger i kampen igjen, og det kommer noen utvisninger begge veier. Men det er Slevik som får uttelling i overtall når det gjenstår drøye fem minutter. 3 minutter senere utligner Slevik, og igjen er det Åhlberg som er regissøren bak de to målene. Ingen flere scoringer når fløyta går, og det er klart for straffer.

Emil Skog er først ut av våre, setter sin, 1-0. Stræte bommer på sin, 1-0. Ådne Øvereng setter sin, 2-0. Åhlberg scorer, 2-1. Anders Øvereng misser, 2-1. Bye bommer, 2-1. Stian Larsen setter sin, 3-1. Andersson bommer, og vi vinner kampen!

Vi er gode til å hindre Slevik i oppspillene deres, for vi står godt bak og jobber bra. Litt mindre nøyaktige i siste periode, og slipper Slevik inn i kampen igjen. Christoffer Mellegård Andersen står veldig bra på straffene, og vi kan dra seieren i land. Bra jobba! Deilig med seier i seriestarten.

BB Sharks: #10 Jonas Pettersen