Søk
Close this search box.

Semifinale 3 – A-laget røk ut mot Greåker i kveld

I kveld stod semifinale nr tre for tur i Tindlundhallen. De fleste regner nok med at Greåker skal ta sin tredje strake og komme seg til finalen.

Første periode er preget av bølgende spill frem og tilbake. Vi tar ledelsen 0-1 etter et vakkert mål av Markus Hamrin, assistert av Fredrik Gjødalstuen. Da står klokka på seks minutter drøyt. Ikke nok med det, så øker Sander Owren til 0-2 da vi har spilt 11 minutter, og det er ikke ufortjent heller, begge lag har hatt mange sjanser, men vi har Markus Jelsnes i mål, og han virker skikkelig påskrudd i kveld! De siste 5-6 minuttene presser Greåker voldsomt og de får uttelling etter ca 16 minutter etter stort trykk, og til slutt må vi gi tapt. Stillingen er 1-2 til første pause.

I den andre perioden starter vertene å trille ball i vår sone, men vi setter 1-3 på første mulighet etter et par minutter. Det er et nydelig pass fra Sammi Magnusson til Ådne Øvereng som kommer stormende foran kassa. Så får Ådne en utvisning på seks minutt, noe Greåker bruker kort tid på å omsette til redusering 2-3. Da vi får mulighet til overtall etter 10 minutter så utnytter vi det veldig dårlig. Det er faktisk Greåker som har flest og best mulighet til scoring… Men tiden tikker helt til drøyt 16 minutt før de utligner til 3-3. Deretter kommer 4-3 og 5-3 kjapt. De siste fem minuttene er det Greåker som dominerer, akkurat som i første. Skal vi ha mulighet her, så må vi «opp i ringæne» og blø skikkelig for drakta.

Dessverre bruker Greåker bare tre minutter på å øke til 6-3. En Greåker spiller stopper ballen med hånden på midten uten at dommeren får det med seg, dermed kommer målet som følge av dette.. Litt kjipt, men fin scoring av en av Greåkers supersvensker. Vi tar Time Out p åtte minutter, og det virker. For minuttet senere kliner Lasse Schie ballen i krysset etter assist fra Ådne. Vi har et lite press mot vertenes mål nå, men plutselig får de en kontring, og da sitter brått 7-4… Greåker har kontroll på kampen ut perioden, og rett før slutt kpmmer 8-4. Dermed er sesongen over for A-laget.

Etter å ha blitt tippet som nr 7-8 av «alle» ekspertene, har sesongen blitt fantastisk. Vi kommer på fjerdeplass i serien og videre til semifinale. En flott sesong av et lag som har vært plaget med utallige skader, og som fortsatt er veldig ungt. Dette lover godt for kommende sesong, da skal vi være enda nærmere de tre topplagene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle