Sesongens første 3-poenger i boks.

J13 i Planke cup 2018
19. september 2018
Damene rystet fjorårets seriemestere
23. september 2018

Pangstart på kampen, da dagens storscorer, Samuel Magnusson knaller inn 1-0 etter 17 sekunder. Akerselva drar på seg en 5-minutter, for hardt spill og Emil Skog setter straffen vi fikk i samme situasjon. Vi øker til 3-0 i overtallsperioden, igjen ved Samuel Magnusson. Vi går til pause på den stillingen, etter en periode hvor vi har hatt god kontroll.

Andre periode skal bli noe helt annet. Kontrollen og banespillet vi hadde i første er blåst bort(med Knud?), og bortelaget reduserer tre ganger og leder med to til pause. To av målene deres kommer i overtall. Det skal nevnes at i de to første periodene stiller med nykomponerte rekker, men ingen unnskyldning til den kollektive kollapsen i midtperioden.

I tredjeperiode går vi tilbake til de «gamle» rekkene fra første seriekamp, og med en helt annet innstilling. Det er helt tydelig at praten i pausen har gitt gutta tilbake fokuset, for de tar kommandoen fra dropp og beholder den ut perioden. Like forrykende start på siste periode som første, vi får straffe etter 16 sekunder. Dessverre misser Emil Skog på denne, men vi scorer i overtallet. I det siste spilleminuttet av kampen setter vi våre to siste scoringer, Samuel Magnusson og Ådne Øvereng på straffe 17 sekunder før slutt.

Vi vinner tilslutt 8-5, og innkasserer sesongens første 3-poenger. Veldig deilig og gledelig å se gutta ta seg skikkelig sammen og snu kampen i siste periode. Det står respekt av den 5-0 perioden.

Grattis gutta!

BB Sharks – # 25 Anders Øvereng