Søk
Close this search box.

Sharks forsterker A-laget- Jonas Pettersen er klar!


Fra sportslig utvalg:

JONAS PETTERSEN

Jonas Pettersen, født 1991, gjør comeback for Sharks. Jonas var kanskje Norges beste junior, og vi vet hvilke kvaliteter han innehar. Jonas var en meget viktig spiller forrige gang han spilte i blått, og han blir minst like viktig nå. Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til Sharks!

img_3022

LENNY HJEMGÅRD

Lenny Hjemgård født 1987 er med og trener med A-laget om dagen. Lenny er storebroren til lagets kaptein Patrick Hjemgård. Lenny har tidligere spilt hockey for Sparta, Stjernen, Gruner og Moss Hockey, hvor han var kaptein. Lenny gjør nå et forsøk for å finne ut hvordan dette er, og det blir spennende å se hva trenerteamet og han finner ut etter hvert. Vi ønsker Lenny lykke til på treningsfeltet.

img_3021

KRISTIAN HOLME

Kristian Holme, født 1995, er siste tilskudd i A-lagstroppen. Kristian var en av Østfolds største hockeytalenter som junior, men hoppet av, og begynte å spille innebandy for St.Croix. Kristian har vært med å trent noen uker nå, og vi ser stor fremgang på treningsfeltet. Vi har god tro på at Kristian blir en spiller vi får mye glede av i årene som kommer. Vi ønsker Kristian lykke til i Sharks!

img_3020

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle